Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Lyukas ruhát hogy lehet...

Lyukas ruhát hogy lehet szépen megvarrni?

Figyelt kérdés
Vettem a turiban egy tök aranyos fekete felsőt, és csak otthon vettem észre, hogy az ujján van egy kis szív alakú lyuk. Összevarrni nem tudom, mert mivel szív alakú, összehúzza az anyagot. Hogy "tüntethetném" el? Gondolok itt arra, hogy rávasalnák valamit stb. De mivel 32 éves nő vagyok, nem tudom, hogy mit.
2010. dec. 5. 10:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ez több dologtól is függhet!

-A ruha anyagától

-A szakadás helyétől...

Megpróbálhatod bestoppolni, de ezt csak akkor javaslom, ha kicsi a lyuk és jól válaszd ki a foltozáshoz használt cérnát / fonalat, hogy ne legyen eltérő a szín.

Esetleg tehetsz rá valami dekorációt, mint pl egy strassz vagy akármilyen szalag, amit szimmetrikusan, mind két ujjra felvarrsz (itt szintén figyelj a színek harmónizálására). És nem utolsó sorban megcsinálhatod ujjatlanra, vagy rövid ujjúra is a felsőt.

2010. dec. 5. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!