Milyen hajstílust és hajszínt állna nekem jól? Bővebben lent
Hajam hosszú hátközépig ér.Van benne egy kis fokozatosság.
Hajszínem: középbarna világosbarna között van .Nyáron világosabb télen besötétül
Bőröm:fehér,arcom nem nagyon szokott lebarnulni,De nem is vagyok az a hóka típus
Fejformám:egyszerűen nem tudom eldönteni hogy ovális vagy hosszúkás !? magas homlokú vagyok és a leírások alapján szerintem a homlok rész nem szélesebb tehát nem ovális,.Már olvastam a neten hogy a különböző arcformákhoz milyen haj illik ,de ha hosszúkás a fejem akkor a sima egyenes haj nem áll jól.Viszont ha ovális akkor szinte mindenfélét viselhetek.
173 cm vagyok tehát magas.(a rövid hajat nem szeretem )
Szemszínem: egyszer zöld egyszer kék,szóval zöldeskék.:)
Gondolkoztam amúgy a telifrufrun, de nem merem levágatni egyrészt azért mert szerintem nem lenne olyan sűrű,meg ha kicsit megizzadok akkor már össze vissza áll.Olyan a hajam hogyha felfogom akkor ilyen bocinyalás látszódik oldalt remélem érthetően írtam :DA választékom oldalt van.ÉS szemüveges vagyok.
A hossz meg a szín hasonlít erre-> [link]
Szóval szerintetek nekem milyen haj állna jól?Szín forma stílus érdekelne.
Én is ilyen típusú vagyok, nekem természetes barna hajam van, kicsit rövidebb, mint a képen, hullámos, frufru,a választás egy kicsit oldalt van, és fokozatosan van levágva, és egy picit meg van tépve.
Azt mondják, nekem ez nagyon jól áll,de jól állna még a szőke haj, röviden.
De mivel nem szereted a rövid hajat, ezért olyat ajánlanék, amilyen nekem van, csak szőkében.
Remélem tudtam segíteni:)
Van néhány honlap, ahova ha töltesz fel képet az arcodról, akkor sok frizurát és hajszínt hozzá tudsz próbálni. Ilyesmit próbáltál már? Leírok neked néhányat.
Ide nem kell regisztrálni, magyar:
Itt először regisztálni kell, angol, smiket is csinálhatsz magadnak, plusz különböző kiegészítőket is "felpróbálhatsz" (napszemüveg, sapka...):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!