Fiúk, hogyan választotok hajstílust?
-Úgyértem, hogy hogyan döntitek és magyarázzátok el ha pl. ilyen és ilyen hajstílust szeretnétek?:D
mert ugye nem mindenkinek áll jól a frufru(ez ugyan az mint a breton?), számít az arcforma stb.
bocs a nagyon pontatlan és esetleg idióta kérdésért.:D
Mostanában úgy hogy: apa megnyirsz?
Vicc off.
Előtte már van egy elképzelésem és annak a mintájára mesélem el. Pl. Két oldalt ,hátul rövidre fent maradjon hosszabb. És frufru is maradjon. Vagy kicsit megszedni kéne tépetten hagyni az alját.(hosszabb volt akkor) hát nagybol ennyi de a fodrász megkérdezi 2x. A jobb félék
köszi szépen, igen ilyenre gondoltam:D
igazából eddig nem nagyon adtam magamra(15/F), ugyan ahoz a fodrászhoz jártam, aki egyébként elég tudatlan,stb..vagy csak lehet én vagyok hülye mert nem érti amit mondok vagy csak elintézi egy gyors, könnyű válasszal, hogy ezt neked nem lehet:D
Ha Nem vagy megelégedve a fodrásszal, keress mást.én is 1hez jártam 4-5 alkalmmal és 5.re elba*ta a hajam.na onnantól be se néztem az ablakán.kerestem 1 másikat és ő 1000x jobban nyír. Amilyet kérsz olyat csinál.
A múltkor gondoltam 1et és a 15cm es hajamat elkezdtem levágni. De csak hátul. Olló ,borotva.ezzel a 2vel. Hát borig szinte belenyírtam.másnap megyek kijavíttatni a benaságom. Olyan jól megcsinálta h érdemes volt bele vágni.(ez volt az 1. Mikor ő nála voltam.anyám mondta h van ez a hely.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!