Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy hívják ezt a hajstílust?

Hogy hívják ezt a hajstílust?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, van-e valami megnevezése Till Lindemann hajstílusának? Ő a Rammstein énekese. Csak mert ha megnő a hajam szerintem egy ilyet vágatok magamnak, nagyon tetszik :D Vagy ha nincs neve, elég ha beviszek róla egy képet a fodrásznak? (tudniillik nem sokat voltam eddig fodrásznál, mert otthon nyírtam géppel a kobakom:D )
2011. aug. 17. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

1, megnevezés: lenyalt. xDD bocsi :D

2, igen, elég lenne, ha csak a képet vinnéd be

3, szerintem ne vágass magadnak ilyen hajat. :D hány éves vagy?

2011. aug. 17. 18:16
 2/11 A kérdező kommentje:
A korom mennyiben befolyásolja ezt? :D 6 éves vagyok egyébként, de úgy gondoltam műszakállt is felragasztok :P xD
2011. aug. 17. 18:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Najó, egyébként 19 vagyok, lassan 20 leszek:D de többen mondták, hogy többnek nézek ki (valószínűleg mert elég lusta vagyok, ha borotválkozásról van szó xP )
2011. aug. 17. 18:35
 4/11 anonim ***** válasza:

nem tudom h melyikre gondolsz, volt már egy pár haja :)

sztem is vigyél képet, mert az a biztosabb

a haj maga nekem se a kedvencem, de Till nagyon jól néz ki vele *.*

2011. aug. 17. 19:10
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát én a legutóbbira gondoltam :D (vagyis ami szerintem az, bár láttam róla képet, amin le van tolva géppel... :O )

[link]

Nemtudom én ilyen konzervatív hajnak nevezném...:D

2011. aug. 17. 19:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Hmm.. a mű bajusz nem rossz. :)

Egyébként szerintem a 30-40 éves pasiknak van ilyen haja. xD

Inkább vágasd le mindenhol 3 centisre, és középen a tetejénél zselézd fel. :D

2011. aug. 18. 15:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Pardon. Műszakáll. :D
2011. aug. 18. 15:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Áhhh a zselé nem az én stílusom, életemben egyszer volt bezselézve a hajam :D Inkább ilyen bizniszmen hajat akarok, olyanom még nem volt:D:D
2011. aug. 18. 16:53
 9/11 anonim válasza:

Nekem is ilyen séróm van :D nagyon tuti, nemgyőzöm vakarni le a nőket:D csak néha a siskám belelóg a szemembe...

sztem a fodrász képről meg tudja csinálni... én is igy csináltam.

2012. jan. 11. 20:57
 10/11 anonim válasza:
Szerintem tegyél fel képet magadról, azért nem mindegy, mindenkinek máshogy áll egy frizura. Ha neki jól állt, nem biztos hogy neked is.
2012. máj. 16. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!