Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Középszőke hajszínt hogyan...

Középszőke hajszínt hogyan milyen festékkel érhetek el? (képpel)

Figyelt kérdés

amit tudni kell a hajamról:

-vállig érő

-vörösesbarna színű (festve)

-eredeti színe (mogyorórbarna)

nagyon kicsit töredezett

milyen festék lenne az ideális? és előtte kéne e szőkíteni a hajam?

[link]

2011. nov. 14. 13:21
 1/1 anonim válasza:

Hát a vöröstől elég nehét megszabadulni, sőtt, lehet h nem is nagyon fogsz tudni. Azért merek most tanácsot adni mert nekem már kb. minden szinű volt a hajam.

Tehát. Mivel most vörös a hajad, attol csak 1 féleképpen tudsz megszabadulni. Ha először leszivatod a hajad. Lehetőleg 12-es hidrogénnel, de ha nagyon vékony szálú a hajad és törésre hajlamos akkor 9-sel, bár nem tudom h ugy mennyire lesz hatásos az eredmény. A lényeg h mikor felviszed a szőkítőt, akkor ne a tövénél kezd, hanem a végénél és ugy haladj a töve felé.

Ha ez megvan, akkor jöhet a középszőke hajfesték. Én a yellow illetve alfaparf hajfestékeket ajánlom, szerintem azok a megbizhatóak amik rendes szint hoznak ki a hajból.

Igazából ennyi lenne, remélem tudtam segíteni!

2011. nov. 14. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!