V nyakú feszülős póló?
Köszi a normális válaszokat.
!! :D
Csak azért kérdeztem meg mert ma már nagyon divat piszkálni azt aki vékony, pedig én speciel nagyon szeretnék hízni de nem tehetek róla hogy nem megy. Étrendre meg nincs pénzem, mindig azt eszem ami van, nem éhezek de nem is hízok. :/
Nézd a sok divatmajom se vastag. Még is minden szart felvesznek. Valóban izmosan minden jobban áll.
Sokszor mikor megyek valahova úgy időzítem az edzést, hogy előtte legyen meg és utána induljak. Jobb még a közérzetemnek is. Pláne, hogy az önbizalmamat is feldobja. De, ne hogy azt hidd, hogy a sok felfújt gyíkarc annyira erős. Sokak nagyképűek és azt hiszik vagányak mert feszül a póló rajtuk mint állat. Közbe meg az expanderrel nem bírnak el. Hidd el én kihúztam az 5ös expandert a felfújt agyon szedett gyík meg mégse bírta húzni.
Ezzel csak azt akarom kihozni, hogy a látszat néha csal.)
Ha valóban jól áll, akkor hordjad nyugodtan. Mostantól meg akkor kezdjél neki az edzésnek és semmi KOKX!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!