2013. 03. 04-i Reflektor című műsorban a műsorvezető (azt hiszem Ada volt) a felsője, vagy toppja vagy nem tudom mi, olyanhoz hasonlót honnét tudnék vásárolni? Melyik boltban keressem?
Figyelt kérdés
Amint felkerül az adás az RTL Mostra,belinkelem,milyen is felsőt viselt.Huuu annyira jól nézett ki!Légyszi segítsetek.
Szerintem biztos lehet találni valahol a plázákban olyat,elvégre gondolom a stylist is onnan szerzi,de sajnos nem vagyok Pesti,ezért segítségeteket kérném.Ha valakinek ismerős,írjon :)
2013. márc. 4. 21:14
1/3 anonim válasza:
Műsor végén be szokták mondani, hogy melyik márka, üzlet öltöztette a műsorvezetőt.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez az adás volt az,sajnos nem mondták ki divat-partner :(
2013. márc. 5. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!