Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek divat a Converse?...

Szerintetek divat a Converse? :D Akarok egy olyat de anyu nem vesz de nekem meg keelll. :D:S

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 08:06
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

1) Divat.

2) Ha "keelll" akkor dolgozz meg érte, nyári munka stb, ha még nem vagy munkaképes (<16) akkor meg az van, amit anyád vesz.

3) Nem kell, hidd el. Ami kell az a levegő és a víz, nem a Konzerv. Pontosan ugyan úgy fogsz kinézni mint a barátnőid, az meg nem menő: rátok néz egy srác (pl én), és azt mondja, hogy ezeknek biztos csak egy agya van, azért néznek ki ugyan úgy. 3-4 nőt meg nem jó randiztatni.

2009. szept. 12. 08:13
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
A fiatalonál divat a coverse.De nekem abszolút nem tetszik,főleg lányon.Szerintem olyan csöves.Egyébként ha annyira szeretnél gyűjtsd össze a zsebpénzed.
2009. szept. 12. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Mindenesetre nem lepődj meg, ha anyukád helyesírási szótárt vesz neked Converse helyett. Ha "keelll", akkor menj el dolgozni, és vedd meg a fizetésedből. (képzeld, anyukád se a fáról szedi a pénzt!)
2009. szept. 12. 09:05
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

A converse teljesen hülyeség. Annyi pénzért rendes cipőt is lehet kapni. Én is hordok tornacipőt, de az csak néhány ezer Forintba került. Nem hiszem, hogy egy converse négyszer ötször jobb, vagy ennyiszer tovább tart...

Azoknak meg igaza van, akik azt mondják, h dolgozz meg érte.

Legalább megtanulod, h mennyit kell dolgozni egy ilyen cipőért.

2009. szept. 12. 09:06
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
igen divat,nekem tetszenek a torna cipők de egy olcsóbb fajta is lehet épp olyan jó és sőt némelyik sokkal jobban is néz ki mint a Conversék.
2009. szept. 12. 10:06
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Nekem tetszenek, van is egy. A pénzemet szép lassan összegyűjtöttem és megvettem. (Szerencsémre éppen akció volt.) Ettől függetlenül más tornacipőim is vannak, amiket ugyanúgy imádok.
2009. szept. 12. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Most úgy érzem, hogy azért kérdezed, mert nagyon felkapottak lettek mostanában a Convers-es cipők. Képzeld, nekem is sok minden kell! Menj el dolgozni, - és ne anyucid pénztárcáját terheld - majd akkor megtudod, hogy mennyit is kell tenni valamiért... Mellesleg, nekem is tetszett régen, de miután megláttam, hogy mennyibe kerül, majdnem lepetéztem. (Más meg abban teszik) o.O De ha netalántán mégis megveszi, akkor csak örülhetsz!
2009. szept. 12. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:
95%
Ne röhögtesd ki magad... Azért kell, mert divat? Kb. 17 évesen vettem az első converse tornacipőmet, és azért, mert tetszett, nem azért, mert divat. És csak úgy mellékesen: megdolgoztam érte, és nem azon rinyáltam, hogy anyám nem veszi meg.
2009. szept. 12. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:
26%
Én imádom a converse-t.10 évesen kaptam az első conversemet.
2009. dec. 27. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!