Divat még a Converse?
Az sosem volt divat.
Annyi kínai utánzata van a mai napig is, hogy elég ciki ilyenben járni. Bárki azt hiheti, hogy egy ezresért vetted a piacon.
És olyan olcsó, gagyi kinézetű a klasszikus fekete-fehér változat. Engem az ősrégi, kommunista időkre emlékeztet, mikor testnevelésórán mindenki ilyen cipőben volt.
Lehet, hogy leragadtam ott, de a kínai utánzatok tömkelege vitathatatlan. :)
Ha meglátok egy Converse-szerű cipőt, soha nem arra gondolok, hogy hú, biztos minőségi cipő, igazi Converse, hanem, hogy milyen csóró lehet ez az illető, hogy csak ilyen cipőre telik neki. Mert több, mint 90% biztos, hogy kínaiban veszi.
00:55-ös
de itt nem az olcsó kínai utánzatokról van szó, hanem az eredteiről
A converse mindig is divat volt!
és a kínaiba nem tudom te milyen "edereti converse-t" veszel, mert ha velem szembejön egy converse cipős megnézem, hogy van-e csillag rajta és hogy a hátoldalára rá van írva hogy ALL STAR, akkor az EREDETI.
Ha ez megvan akkor nem gondolom azt az illetőről, hogy CSÓRÓ.
Mivel egy converse 15-18 ezer forint körül van.... De ha nektek ez a csóróság, grat!:D
Azok szidják a converse-t, akik nem tudják megvenni, és helyette kínait vesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!