Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok, akinek nagy a farka,...

Srácok, akinek nagy a farka, az mért hord boxert?

Figyelt kérdés
A fecskében nem fér el? Vagy csak mert nagy, ezért menők vagytok és azért nem hordotok?

2013. márc. 3. 14:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést az offolásért, de én olyan viccesnek tartom azt, hogy az emberek a megfelelni akarási mániájukat még a ruha alá is beviszik.

Alsóneműre hogy lehet olyat mondani, hogy öreges??? Ekkora BULLSHIT!!! :)))

Az alsógatya inkább kényelmes legyen, és nincs öreges vagy fiatalos, csak alsógatya.

Én hordok többfajtát is. Olyan bő boxert nem, aminek a szárát be kell gyűrni a gatyába, de testhez álló, rövid szárút igen, meg olyan "fecske" fazonút is.

A lényeg, hogy ne szorítsa a tökömet :)))

2013. máj. 4. 08:01
 22/28 anonim ***** válasza:
84%
20. és 21., nálatok a pont!
2013. máj. 23. 14:49
 23/28 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki azt hord ami neki kényelmes..
2013. máj. 23. 15:37
 24/28 anonim ***** válasza:
80%

ez nem menőzés :D speciel nekem még nem sikerült olyan fecskát találni amiben kényelmesen elfér a péniszem, az igaz h messze nem átlagos mérettel vagyok megáldva (20 cm) illetve a boxer a csajok nagy részének jobban tetszik mint a fecske, de ízlések és pofonok :D

20/F

2013. nov. 6. 16:15
 25/28 anonim válasza:
17%
fecske:xdddddd
2015. ápr. 6. 15:46
 26/28 anonim válasza:
Most őszintén, lányok és fiúk, mi ami nem szexis egy ilyen gatyán? És fordítva, - mi a szexis egy lógó, bő boxeren, amikor az ember farka egyik oldalon bevág, - a popsiba felvág, innen kilóg, a herezacsi odatapad, ha leülök boxernam kilóghat a feje, ha feláll kidomborodik, mint egy nyúlvány, ha lankadt, "valahová" elmászkál.... :)))) Ez az én alsóm. Ugyan ilyent hordok és ugyan ekkora! Nagyon jól érzem magam benne és még a csajoktól (bi vagyok, tehát fiúktól sem) volt panasz rá. Sőt, nekem is jó érzés, ha ebben vagyok és kicsit megnő, a tenyeremmel érinteni a csomagot, - de érdekes, a partnereim is mind ezt csinálják! Tehát az ilyen gatya (nem tudom, ezt mondjátok fecskének? vagy mondja meg már valaki, mi ennek a fazonnak a neve) szerintem tök ideális. Persze, ki mihez szokott!! Mindenki azt hordjon, ami neki bejött és kényelmes! [link] Pont így nézek ki benne! :)
2015. aug. 7. 08:48
 27/28 anonim válasza:
[link] hátha ez látható...
2015. aug. 7. 08:50
 28/28 anonim válasza:
En is azert hordok boxert mert a fecskeben nem fert el a farkam
2016. febr. 6. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!