Srácok, akinek nagy a farka, az mért hord boxert?
Figyelt kérdés
A fecskében nem fér el? Vagy csak mert nagy, ezért menők vagytok és azért nem hordotok?2013. márc. 3. 14:56
11/28 A kérdező kommentje:
nekem meg a fecske kényelmes, azért nem akarom lecserélni:)
2013. ápr. 16. 21:39
12/28 anonim válasza:
és miért zavar hogy más boxert hord?
miért hiszed hogy menőségből hordanak boxert?
amúgy ha a páromat meglátnám fecskében tuti hogy elmenne a kedvem a szextől és dobhatná ki az összeset
13/28 A kérdező kommentje:
Mert általában aki boxrt hord, az lekezelően beszél azzal, aki fecskét.
2013. ápr. 17. 07:53
14/28 anonim válasza:
arra még nem gondoltál hogy a fecske nem szexi és öreges és ez a gondjuk vele?
15/28 A kérdező kommentje:
nem tudom, lehet, de szerintem nem.
2013. ápr. 19. 18:16
16/28 anonim válasza:
Hát ezt így nem tom neked megmondani , Küldj üzibe egy konkrét képet , amit ugy gondolsz ( ne magadról XD)
17/28 anonim válasza:
Ne az alapján válassz alsó nadrágot hogy ki mit gondol róla. Hord azt amelyik neked kényelmes a többivel meg ne foglalkozz.
18/28 anonim válasza:
hát nem tudom, homo oldalakat elnézve a klasszikus alsóban is elfér mindenkinek a cucca. és hordanak mindenfélét. talán a nyakig érő alsó öreges még 1920-ból de a sima fecske, speedo nem az max az amcsik nem hordják. és ahogy mostanában fürdőgatyában az amcsikat majmoljuk úgy alsóruhaban is
19/28 anonim válasza:
12es mekkora egy felszínes liba vagy te!
hallottál már olyanról hogy válság?
nincs szex mert nem tetszik az alsód
ez egy vicc
szegény pasid
egy papucs, mi?
20/28 anonim válasza:
nekem is "fecske" van, de jól néz ki és kényelmes. [link] ilyen van csak sötétben :D
sztem ez simán van olyan szexi mint az agyonistenített boxerek.
amúgy nekem a boxer nem jött be, mert:
- meleg
- beleizzadok
- képes bevágni a fenekembe
- kényelmetlen
- szűk
- stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!