Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok, akinek nagy a farka,...

Srácok, akinek nagy a farka, az mért hord boxert?

Figyelt kérdés
A fecskében nem fér el? Vagy csak mert nagy, ezért menők vagytok és azért nem hordotok?

2013. márc. 3. 14:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
59%

gondolom a pasik azért hordanak boxert mert a fecske öreges és nem azért mert menők,kérdezd meg bármelyik nőt hogy a fecske nem igazán izgató

19L

2013. márc. 3. 15:46
 2/28 anonim ***** válasza:
46%

No mi van, kicsi a farkad, irigykedsz?

Megkeseredett kis nyomi...

Képzeld, a fecske nagyon nem néz ki jól, a tangát meg had ne illessem szavakkal. Marad a boxer, ami rendkívül előnyös egy férfinak, még akkor is, ha a nagy szerszáma merevedezik benne. Nekem semmi bajom azzal, hogy párom boxert hord, pedig nagy van neki. 18L

2013. márc. 3. 16:39
 3/28 anonim ***** válasza:
65%

ember.. ki hord már fecskét? :DD (az öregek xd)

am meg kényelmesebb mint a fecske.. ;)

2013. márc. 4. 20:47
 4/28 anonim válasza:
59%
A boxer sokal kényelmesebb ugyanaz a véleményem mint a többieknek!!!!!! 8=====================D
2013. márc. 5. 20:15
 5/28 anonim válasza:
79%
Nekem kicsi (13) a farkam és mégis boxert hordok, na akkor mi van? :D
2013. márc. 6. 14:39
 6/28 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a boxer kényelmesebb mint a fecske.
2013. márc. 6. 17:16
 7/28 anonim ***** válasza:
72%
nekem minden pasim boxert hordott, a nagyobb farkú pasijaim is, szerintem kisebb alsóban nem is fért volna el nekik :)
2013. ápr. 14. 17:42
 8/28 A kérdező kommentje:
Hány cs volt a max? Kisebb fecskében nem fért volna el, vagy kisebb boxerben sem?
2013. ápr. 14. 21:30
 9/28 A kérdező kommentje:
Hány cm?*
2013. ápr. 14. 21:31
 10/28 anonim ***** válasza:
74%
Én idegbajt kapnék, ha a párom meglátnám ilyen gatyába. xD A boxer tökéletesen áll rajta, pedig nagy mérettel van megáldva (21 cm), ha merevedése van, akkor meg csak még jobban néz ki. Amúgy is kb. a háromszorosára nő meg olyankor, miért ne hordhatna boxert? Nem azért hordja, hogy villogjon a méretével (nyugalmi állapotban azért nem olyan hosszú...), hanem mert kényelmes, és még jól is áll. 18L
2013. ápr. 15. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!