Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát javasoltok?...

Milyen ruhát javasoltok? Rockerek!

Figyelt kérdés
Egy fiatalabb (14,5 éves) lány vagyok,mostmár rockernek vallom magam,és úgy is szeretnék öltözködni,de visszafogottabb vagyok,szóval nem vagyok annyira bevállalós. :) Szerintetek milyen ruhát hordjak?:) Légyszíves normálisan válaszoljatok :) köszönöm !

2013. febr. 27. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Fekete póló+fekete nadrág

[link]

Itt biztos találsz pár neked való ruhát

2013. febr. 27. 16:17
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. febr. 27. 16:20
 3/9 A kérdező kommentje:
de még ezek is túl 'vadak' nekem :)
2013. febr. 27. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Sötét farmer és póló vagy kockás női ing (piros pl.), tornacipő, hidegebb időben bakancs és bőrkabát, ilyesmik.
2013. febr. 27. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha neked a linkelt oldalon lévő cuccok is túl vadak akkor nem értem igazán mit akarsz. Hordj olyan ruhákat ami tetszik neked és kész.
2013. febr. 27. 18:37
 6/9 anonim ***** válasza:

15 vagyok, és az öltözködésem alapján legtöbben rockernek mondanak, én meg magamat nem mondom semminek, max zenei ízlésben, és felveszem ami tetszik. :)

Én is azt tudom mondani, hogy hordd ami tetszik, amiben jól érzed magad. Nekem alapdarab a szűk farmer (már csak bakancs miatt is kell a szűk szára), egyszínű ( hajam színe miatt főleg sötétzöld és kék pólók fekete mellett) néhány bandás póló. Kabátnak fekete szövetkabátot hordok, a bőrdzseki sosem tetszett magamon. Cipőnek meg vagy tornacipőt, vagy bakancsot.

Most meg kitaláltam, hogy nekem tetszik a Martenshez a szoknya, ezért elmentem nézelődni, rengeteg szenvedés után találtam egy baromi jó ruhát. :)

Nem tudom, tudtam-e segíteni, de remélem. :D

2013. febr. 27. 19:57
 7/9 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy ne öltözz úgy, mert sokan el fognak ítélni(tapasztalat). Ha valaki megkérdezte, mit hallgatok, midig mondtam neki, hogy rockot, mondták, hogy biztos rocker vagyok, na azok az emberek se beszéltek velem többet. Persze ha nem zavar, akkor az a te döntésed, engem se zavar. Hideg időbe bakancsot hordok farmerrel fekete vagy sötétzöld felsőt bőrkabáttal. Ha bírod a meleget nyáron is nyugodtan felvehetsz egy sportcipőt, egy fekete nadrágot vagy egy sima farmert, hozzá egy fekete pólót és pár kiegészítőt.
2013. febr. 28. 06:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj ha visszafogott vagy:)

Visszafogottan is lehet rockeresen öltözködni, biztos megfogod találni a saját stílusodat. Aki azért nem áll szóba valakivel mert ilyen vagy olyan az no comment, nekem vannak nem rocker ismerőseim, de a bakancsom eddig mindenkinek tetszett még annak is aki nem hord ilyet.

[link]

ez régi de még jó [link] korábban volt ilyen de pár év után tönkrement http://www.youtube.com/watch?v=bvncJA171Wc

ilyen a conversem http://www.youtube.com/watch?v=tF4xBlTWyjk ilyet szeretnék http://www.youtube.com/watch?v=-uiwigeuNu0

nike ilyen http://www.youtube.com/watch?v=-uiwigeuNu0 de van egy régebbi fekete is. Hordhatsz fekete deszkást,teremcipőt, kosaras cipőt, bármilyen fajtát ami megtetszik, ha nem feketét veszel fel az sem gond, pl nekem tetszik szürke/kék converse, korábban nagy divat volt a boxcipő,hordhatsz ilyet is, nagy a választék. Remélem tudtam segíteni. F/29

2013. febr. 28. 07:53
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm !:)
2013. febr. 28. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!