Ötven fölött mi megengedett öltözet egy nő számára?
Nos, ez nagyban függ attól, hogy milyen beosztásban dolgozik, mennyire fiatalos a személyisége. Meg hogy hova hordaná őket.
Erős színeket, de takaró szabásokat ajánlanék, egyszerű és kényelmes ruhadarabokat, érdekes kiegészítőkkel.
Egy térdig vagy az alá érő sötét színű leggings mintás tunikával jó ötlet kikapcsolódáshoz, ha tényleg szép lába van. Nekem is ennyi idős édesanyám, szokott ilyesmit hordani. Sétálni, bevásárolni, otthon tenni venni teljesne jó.
Téliesíthető, ha a tunika mellé nadrágot vesz.
Ennyi idősen már fázik az ember dereka. Magas derekú szoknyák, hosszú felsők, hosszított fazonú kardigánok. A nardágoknál már nem a feszülős fazont hanem a derekat takaró, könnyen begombolgatót kell választani.
Szép sálakkal egy egyszerű blézert is lehet nőiesre varázsolni. Ez is elhet erős színű de azért ízléses, piros, pink sárga, kék... találjátok meg a kedvenc színeit. A kendőkhöz esetleg egy-két hozzáillő bross.
Jöhetnek a vastag, ízléses övek, akár csípőre, akár derékra. Ha bevállalósabb, akár egy lakkot is felvehet egyszerűbb fekete-fehér összeállításokhoz.
A kényelmes anyagot szerintm érdemes saját kezüleg megnézni. Mehetsz fiatalos boltokba is, pl. H&M, Zara, C&A, Promod, Marks & Spencer...
Csak arra ügyelj, hogy a szolidabb, elegánsan letisztult darabokat válaszd. (Szóval nem az állatmintásat, a feliratos pólót, hanem az egyszerű csíkos blézert, az élére vasalt nadrágot, a klasszikus fazonú ruhát.)
Ezt találtam tavaszra ötletek ötven fölöttieknek is akár:
"Széles csíkok
A csíkos örök divat, vonzza a tekintetet, kontrasztos színekkel a legmutatósabb. Idén a széles csíkok hódítanak, lehet klasszikus fekete-fehér vagy akármilyen más szín, csak jó vastag csíkok legyenek."
"Bőrdzseki
Az abszolút alapdarab, de megteszi egy bőrbetétes blézer is. Ne csak farmerral viseljük. Most a ceruzaszoknyához és a virágos-fodros szoknyához is bőrdzseki dukál."
Hát így akkor a ballonkabát mellett maradok.
De még nem tudom,hogy honnan öltözködnek az ilyesfajta hölgyek.Nem igazán ismerek ilyen kifinomultabb boltokat.Pár webshopot néztem már.Ti honnan szerzitek be vagy ismerőseitek hol vásárolnak Budapesten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!