Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A táskájukat az alkarjukra...

A táskájukat az alkarjukra akasztó lányoknak hogyhogy nem szakad le a keze? Nem baromi kényelmetlen így vinni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem hordozok magamnál féltéglákat, annyira meg nem vagyok rossz kondiban, hogy a sminkjeim, tollaim, pénztárcám súlyát ne bírjam el félkaron. Elég rövid a táskám pántja, szóval sokkal kényelmesebb így hordani, mintha átvetném a vállamon, pláne, ha cigizek is útközben, mert akkor pont kézre áll.
2013. febr. 24. 17:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Jó, de egy gimnazistánál vagy egyetemistánál/főiskolásnál valószínűleg vannak füzetek, esetleg könyvek is. Nyilván valamikor kevesebb cucc van az ember táskájában , valamikor több.

És még ha nem sok cucc is van épp benne, ez egy teljesen természetellenes testtartás, sokak számára - talán nem véletlenül - értelmetlen divathóbortnak tűnik.

2013. febr. 24. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:

nem szakad le a kezem, mert általában nem pakolok annyit bele.

nem hiszem, hogy divathóbort, régen is vitték igy.

én azért hordom igy, mert kényelmetlen amikor a vállamon van, ráadásul keskeny a vállam és szinte mindig lecsúszik vastagabb kabátok esetén különösen. Engem pl. idegesit az, hogy állandóan a vállamra kelljen rakosgatnom, inkább hordom az alkaromon.

ha pedig vmi nehezet viszek benne, akkor is inkább a kezemben viszem, mert nagyon fáj a vállam tőle. a súly csak az egyik vállamra nehezül. :)

2013. febr. 25. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
én is alkaromon hordom és suliba járok füzetekkel van amikor nehezebb kicsit de általában nem hordok sok cuccot egyáltalán nem fáj sokkal kényelmesebb mint vállon én is utálom,hogy lecsúszik percenként igazítsam ...
2013. febr. 25. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!