Lányok! Ha nagyon mini, XXS-XS-es lenne a méreted hogyan Te öltözködnél?
Figyelt kérdés
Képekkel illusztráljátok :)2013. febr. 24. 14:51
3/6 anonim válasza:
Ez a veszély nem fenyeget, úgyhogy még nem gondolkoztam ezen.
Valószínűleg az ázsiai népek streetfashionjét venném alapul, mert divatosak és nagyon soványak.
4/6 anonim válasza:
gyerekruha és egy hízókúra :)
voltam xs-es, már nehezen tudnám elképzelni :)
5/6 anonim válasza:
Elég vékony vagyok, XS-es ruhák simán jók rám. XXS-essel még nem találkoztam. De nem ez határozza meg az öltözködésem. Hordok szűk, és bő fazonokat is, garbókat is, dekoltált ruhákat is. Színek terén főleg sötét színeket hordok, de ezt sem az alakom miatt, csak ez tetszik. Szóval nem ez határozza meg az öltözködésem, mivel szeretem, hogy ilyen vékony vagyok.
6/6 anonim válasza:
ugyanigy. farmer, pólo, pulcsi de legalább boldog lennék, le merném venni a pulcsim, fel mernék venni rövid nadrágot és toppokat.... egyszóval sokkal sokkal jobban érezném magam. :( sose jön ez el:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!