Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mérted már le, hogy mekkora a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mérted már le, hogy mekkora a "méreted"? (fiutól kérdezem) Barátnő mérte már le neked?

Figyelt kérdés
Nekem 18 évem alatt még sose jutot eszembe, és barátnőm most kitalálta h kiváncsi, hogy mekkora... Szokás ez vagy mi? Engedjem h lemérje?
2009. júl. 10. 13:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
tiltsd meg neki. mert aztán megbeszéli a barátnőivel, akik majd azt fogják mondani hogy keressen nagyobbat.
2009. júl. 10. 13:11
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Ja lemértem hosszra vatagságra.Engedd csak kiváncsi.
2009. júl. 10. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Én is egyik nap mértem meg a barátomét :D

Én is csak kíváncsiságból.

Ha akarod, nem változtat semmit ha megengeded neki.

2009. júl. 10. 13:12
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Engedd neki. Legalább te is tisztában leszel a méreteddel. Ja és ez jó előjáték is. Ebből még több is lesz aznap.
2009. júl. 10. 13:14
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Én lemértem a barátomnak, és nem azért, mert meg akartam beszélni a barátnőimmel. Nem minden lány beszéli ki a párkapcsolatát. A barátnőd csak kíváncsi, nincs ebben semmi rossz.
2009. júl. 10. 13:14
 6/13 anonim válasza:
74%
nem a méret a lényeg! Engedd neki :)
2009. júl. 10. 13:15
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Párom 23 éve alatt nem mérte le és én sem neki... teljesen mindegy, hány cm, nagyon jól meg tud rakni vele. :D

Egyébként én megmondanám a csajnak, hogy igazán tiszteletben tarthatná, hogy nem véletlelnül nem mérted le 18 éved alatt... ez az én véleményem.

17/L

2009. júl. 10. 13:16
 8/13 anonim válasza:
78%
Ha szexeltek a barátnoddel,akkor godolom szeretitek is egymást,és nem az donti el a szereteteteket h millyen hossszu. Szerintem hagyd neki lemérni és akkor kiderul hogy veled marad-e-akkor szeret,ha meg elhagy-akkor találsz jobb barátnot aki megbecsul....
2009. júl. 10. 13:17
 9/13 A kérdező kommentje:

tudja h mekkora, nem ma ismertem meg :D csak érdekli, hogy pontosan centire :D

amugy hogy kell ezt mérni? mettől...?

2009. júl. 10. 13:20
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

A tövétől kell mérni, merev állapotban.

Szerintem nincs benne semmi. Tudom a párom cipőméretét, testmagasságát, testsúlyát, gatyaméretét, pólóméretét, születésnapját, telefonszámát, miért pont a farka hosszát ne tudnám?

2009. júl. 10. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!