Mennyi és milyen ruháid, kiegészítőid, cipőd vannak? Mit hova hordasz? Hogyan kombinálod őket? Hányas a méreted?
hát...milyen stílusod van?
nekem van egy rakás felsőm (azokból sosem elég :D), általában a Pimkie-ből, Bershka-ból meg a Tally Weijl-ből, mert azok jól bírják a gyűrődést. A legtöbbet suliba is feltom venni, de vannak olyanok is, (pl. flitteres pántnélküli), amit csak "alkalmakkor" szoktam hordai. Van még 2 színházas és esküvős ruhám is, és abból kettő szerintem pont elég. A kiegészítőkből is van egy tonna, amiket a felsők színével kombinálok. Cipők...3 edzőcipő, az egyik utcai, a másik 2 sportosabb, 3 magassarkú, 2 balerinacipő és 2 papucs, az egyik utcára is alkalmas, a másik meg tipikusan strandos.:) gatyám 5 darab van, és tervbe van véve egy új is :)
szerintem a leggings fontos, ha teljesen új ruhatárad lesz...szóval tom javasolni a fekete leggingset és hozzá egy ilyen bő felsőt (New Yorkerbe lehet kapni sokfélét), mert szerintem azok jól néznek ki.
a méretem 32-34, attól függ, melyik boltba vásárolok.
(még egy utsó tipp :D : a minőségre figyelj oda, főleg a cipőknél, mert egy jó cipő nemcsak a lábadnak tesz jót, de időtálló, szóval évekig nem kell újat venni, mert strapabíró)
Sok felsőm van, van közte sok egyedi, különleges darab, sok a tunikám, amiket cicanacival viselek.
Vannak sima testhezálló trikóim is, amiket pl. bővebb szoknyákkal hordok.
Sok nadrágom is van, farmeres vagyok, Zara van a legtöbb, imádom őket. Szakadt, sima mindenféle van :)
Leggingsek jók, van sima fekete, barna vékony pamut, de van farmer anyagú meg farmer hatású is meg vastagabb pamutos, ami hosszabb felsővel már szinte olyan mint egy rendes nadrág.
Inkább magassarkút viselek, de van balerinám és gladiátor szandim is. Sportcipőm 1 van összesen, de nagyon ritkán van rajtam.
Bizsum sok van, de ritkán hordok ékszert, táskám sincs olyan sok, trendi és pakolós darabjaim vannak főleg.
Kardigánok, bolerok vannak szép számmal, illetve fekete rövid bőrzdzseki és farmerdzseki is nélkülözhetetlen a szekrénybe :)
25, L
Mindenből sok van, póló olyan 20, topok 10, pulcsi az 6, 2 kardigán, 3 kabát, egy esőkabát, 3 tornacipő, egy deszkáscipő, egy balerina, egy telitalpu(anyumé volt leánykorában, szovjet gyártmány, 35-ös :))...
Mindent hordok mindehová: fehér inget hétköznap, zöld szovjet telitalpút ünnepre, tüllszoknyát nadrággal, pólóra topot, lábszármelegitőt karra... ja és saját készitésű ruhák, táskák.
Kiegészitők főként ilyen fa bogyós karkötők, saját készítésű ékszerek, ezüst láncom van(mindig rajtam), egyik fülembe 3 másikba 5 lyuk van(ezüst pont fülbevalókkal), szeretem az etnós dolgokat, meg minden kacatot amit magamra aggathatok.
38-as nadrágot, l-m-s-es felsőt hordok(szabástól függ), 35-38-as cipőim vannak. :D
Összességében úgynézek ki, mint egy kétlábonjáró turkáló.
Sok pólom van,nyáron inkább toppokat,újjatlanokat hordok. Néha felveszek inget is...
Nadrágaimból szinte mindenszínből akad egy-egy...érdemes nyáron vásárolni a hosszúnadrágokból.. ilyenkor mindig olcsóbbak(:
Kiegészítőből is van pár.. de inkább csak ezüst nyakláncot-karkötőt- és gyűrűt hordok.
Van
- 2 db Converse cipőm (fullfekete-rózsaszín).
(nagyon strapák...azt hittem télen, esős időben használhatattlan... de tévedtem.:D) van -
- 1 db Balerínaacipőm
- 1 db Cross
- 1 db Gumicsizma
- 4 db Flip-Flop (strand,2otthoni(kertesház),utcai)
- 1 db Magassarkú
- 2 db Saru
New Yourkerbe veszem őket... XS-S és általában úgy kombinálom,hogy felveszem az aznapi ruhámat és nézem és eszembejut,hogy pl. a lila övem hiányzik a szettről... :d
ÉS JÓ BEVÁSÁRLÁST A RUHATÁRADHOZ!
Szia!
Úúúh,irigyellek,én is szeretnék egy új ruhatárat! :D
Szerintem mindenképp kell venned:
-leggings ( fekete)
-gladiátor szandál
-pólók,atléták
-farmer rövidnaci
-mélyebb ülepű naci
-utcai papucs,akár lábujjközös
-szoknyák
Hát kb. most ennyi jutott eszembe,remélem tudtam segíteni :-)
15L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!