Tényleg ilyen gyakori hogy az emberek viszik becserélni a ruháikat körforgásban és így mindig új ruháik vannak? Nem gusztustalan ez? és hogy nem látni ha kimossák?
Szerintem nem.
Én úgy gondolom,hogy talán egyetlen kérdés volt igaz a sok trollnak meg megtetszett és átvették.
Túl sokszor ismétlődik a dolog, meg eleve ez a fórum eléggé koncentrált. Így nem lehet egy társadalmi kutatás alapjául venni. Mert ennyi erővel: minden szülő szemét, az anyósok hárpiák, a tinik részegek/terhesek és drogosok, a pasid pedig így is úgy is megfog csalni. :)
Szóval :D
Az emberek 99%-a megvesz valamit,haza viszi és mosás után addig hordja amíg meg nem unja vagy szét nem esik. Ez a gyakori.
Ezért kell első alkalommal mindent kimosni... én a boltban eléggé átvizsgálom a dolgokat, szóval csak olyat veszek meg ami vadi újnak látszik. Persze ez szezonvégi leárazáskor már nem egyszerű dolog...
Az az igazság, hogy ok. h vki mondjuk így hordta, de ha belegondolunk előtte már felpróbálta 20 v akár 100 ember, szal higéniailag ezzel nincs is gond, mert mindenképp jobb ha kimosod.
A gond itt a gondolattal van, h te nem egy új, hanem egy használt rucit veszel... meg hát, a másik ember erkölcsével, mert ez valahol mégiscsak lopás...
Gondolom a boltok is felismerték, h ez van, tehetnének vmit... a címkét valahogy csak meg lehetne oldani, pl ne címke legyen a ruhákon hanem vmi nagyobb műanyag izé... azzal már csak nem mennének pózolni a barátnőknek a hülye csórók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!