Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre a "kis fekete"?

Esküvőre a "kis fekete"?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Párom által én is hivatalossá váltam egy esküvő ebédre. Csak a szűk család lesz jelen. Kölcsön kaptam egy alkalmi ruhát, hogy azt viseljem, de most utólag gondoltam csak bele, hogy ez számomra túlzás kicsit. Egyszerű (értem ezalatt, hogy nem közeli rokon) vendégként nem akarom túlöltözni az eseményt egy rózsaszín habosbabos ruciban.. Találtam a szekrényben egy fekete kisruhát.

Testhez simuló, sima pamut-ruha anyag, hozzá próbáltam egy fehér alkalmi bolerót. Csak ez így ugyebár elég egyhangú, nem túl színes. Mehetne ez az esküvőre?

Mert túlságosan temetés-hangulatot sem szeretnék!

Gondolkoztam fülbevalón, karkötőn hogy abból vehetnék fel színeset.

Szerintetek nem öltözném alul az eseményt?

2013. febr. 23. 09:00
 1/6 csingilingg84 ***** válasza:
Szerintem nem, csak a kiegészítőket ne vidd túlzásba. :))
2013. febr. 23. 09:11
 2/6 anonim ***** válasza:
feketét esküvőre nem kéne...
2013. febr. 23. 10:23
 3/6 anonim válasza:
szerintem sem illik feketét esküvőre! nyugodtan öltözz ki, habosbabosba! :)
2013. febr. 23. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Esküvőre nem illik a fekete.Talán ha vennél egy színes bolerót hozzá meg színes kiegészítőket,jobb lenne a helyzet...
2013. febr. 23. 13:26
 5/6 anonim válasza:

Attól is függ, milyen a ruha...feldobhatnád egy színes szatén masnival mell alatti részen. Ehhez színben passzoló kiegészítőkkel, már nem is lenne olyan fekete :)

[link]

2013. febr. 23. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is a színes masni jutott eszembe :-)
2013. febr. 23. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!