Mire buknak a fiuk?
Figyelt kérdés
Ha egy lány szinesen öltözködik vagy ált.sötét ruhában van meg fekete bőrkabátban.?2013. febr. 20. 16:14
1/6 anonim válasza:
Hát ha szembe jön egy KRESZ tábla, és én 203 cm magas vagyok, mindenképp le kell buknom, különben egy kis fazonigazítást végezne rajtam.
Nem szeretem a feketébe öltözött lányokat, mert odabent nagy baj van, ha ok nélkül gyászolnak.
2/6 anonim válasza:
Szép divatos ruhákat szeretjük a lányokon. Én utálom az ilyen rockeres fekete szarokat.
3/6 anonim válasza:
Én a fekete cuccokat kedvelem a lanyokon.
4/6 anonim válasza:
Nem a színen van a hangsúly, hanem a nőiességen. (Értsd: sokkal jobb egy fekete szoknya/ruha, mint egy színes gatya.)
Amúgy kedvelem, ha vidáman, színesen öltözködik egy lány. (Persze egy bizonyos határon belül.)
5/6 anonim válasza:
Szerintem pedig az egész azon múlik, hogy a TESTEDET HOGYAN VISELED. Akármilyen rongyot felvehetsz, ha mellette nem tűnsz semmilyennek. A legdivatosabb, legszexibb dolog is lehet rajtad, ha éppen nem tudod, hogy hogyan viselkedj benne. Előbb szeresd a tested, aztán jön a többi. Ha folyton azon görcsölsz, hogy mi tetszik jobban nekik, elveszik az egyéniséged. A nagyobb kérdés, ha nem tudod mi tetszik neked, és milyen vagy, akkor hogyan tudsz fiút választani? A fekete szexi is tud lenni, és slampos is.. Ha általában feketében vagy, akkor Neked az tetszik. Miért kellene megjátszanod magad? Így legalább biztosan tudni fogod, hogy a fiúnak Te tetszel-e, vagy az a valami, amit maszkként viselsz. ...
6/6 anonim válasza:
Tudod, ez ízlés kérdése :) Én lány vagyok, és csak olyan fiúval jártam, aki nem az öltözködésem alapján ítélt meg. Néha mondták, hogy ez meg ez jobban tetszene nekik rajtam, de nem ez számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!