Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mire buknak a fiuk?

Mire buknak a fiuk?

Figyelt kérdés
Ha egy lány szinesen öltözködik vagy ált.sötét ruhában van meg fekete bőrkabátban.?

2013. febr. 20. 16:14
 1/6 anonim válasza:

Hát ha szembe jön egy KRESZ tábla, és én 203 cm magas vagyok, mindenképp le kell buknom, különben egy kis fazonigazítást végezne rajtam.

Nem szeretem a feketébe öltözött lányokat, mert odabent nagy baj van, ha ok nélkül gyászolnak.

2013. febr. 20. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Szép divatos ruhákat szeretjük a lányokon. Én utálom az ilyen rockeres fekete szarokat.
2013. febr. 20. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a fekete cuccokat kedvelem a lanyokon.
2013. febr. 20. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem a színen van a hangsúly, hanem a nőiességen. (Értsd: sokkal jobb egy fekete szoknya/ruha, mint egy színes gatya.)

Amúgy kedvelem, ha vidáman, színesen öltözködik egy lány. (Persze egy bizonyos határon belül.)

2013. febr. 20. 17:45
 5/6 anonim válasza:
Szerintem pedig az egész azon múlik, hogy a TESTEDET HOGYAN VISELED. Akármilyen rongyot felvehetsz, ha mellette nem tűnsz semmilyennek. A legdivatosabb, legszexibb dolog is lehet rajtad, ha éppen nem tudod, hogy hogyan viselkedj benne. Előbb szeresd a tested, aztán jön a többi. Ha folyton azon görcsölsz, hogy mi tetszik jobban nekik, elveszik az egyéniséged. A nagyobb kérdés, ha nem tudod mi tetszik neked, és milyen vagy, akkor hogyan tudsz fiút választani? A fekete szexi is tud lenni, és slampos is.. Ha általában feketében vagy, akkor Neked az tetszik. Miért kellene megjátszanod magad? Így legalább biztosan tudni fogod, hogy a fiúnak Te tetszel-e, vagy az a valami, amit maszkként viselsz. ...
2013. febr. 20. 21:08
 6/6 anonim válasza:
Tudod, ez ízlés kérdése :) Én lány vagyok, és csak olyan fiúval jártam, aki nem az öltözködésem alapján ítélt meg. Néha mondták, hogy ez meg ez jobban tetszene nekik rajtam, de nem ez számított.
2013. dec. 29. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!