Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire gyakori az hogy...

Mennyire gyakori az hogy visszaviszik a néhányszor hordott ruhákat és mindig másra cserlik az emberek? Nekem igy ingyen van a ruhatáram de vajon más is csinalja ezt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 21:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
91%

Én is elég sok lányt ismerek, de senki nem csinálja.

Ezzel nem vagy előrébb, csak lejjebb. Soha nem tennék ilyet.

Magam előtt szégyellném magam, hogy ilyen piszlicsáré dolgokkal üzérkedek. :D

24/l

2013. febr. 20. 15:18
 32/64 A kérdező kommentje:
A suliba mindenki ezt csinálta én azóta is.és gyülik a pénzem havi szinten kb 60 ezret spórolok ezzel és mindig uj cuccaim vannak
2013. febr. 20. 15:23
 33/64 anonim ***** válasza:
46%
Mire spórolsz?
2013. febr. 20. 15:26
 34/64 A kérdező kommentje:
Csak hogy gyüljön nincs konkrét célom, de nőjjön a megtakaritásom.
2013. febr. 20. 15:41
 35/64 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagy te boltkóros???? Havi 60ezret költenél csak ruhákra... Más cuccokkal is ezt csinálod? A te fajtád olyan, hogy beleköp a mekibe a hamburgerbe az ingyen menüért...
2013. febr. 20. 15:54
 36/64 A kérdező kommentje:
Milyen ingyen menüért? Mért ha beleköpök ingyen adnak egyet?
2013. febr. 20. 16:27
 37/64 anonim válasza:
88%
Te jó ég SZÁNALMAS VAGY, ÉRTED, SZÁNALMAS!!!!! Undorodom még az írásod is olvasni! Mondd, téged hogyan tanítottak meg a szüleid a tiszteletre??? Ha az anyád lennék, a helyedben elásnám magam, hogy ennyire nem tudtalak megnevelni. Önző vagy és szánalmas, mi az, hogy így "ingyen van a ruhatáram"? Rohadtul számító vagy, már ne is haragudj. És még dicsekszel is vele... Tartsd meg a stiklijeidet és a "spórolási tippjeid" magadnak... Ja és amúgy a neted is a szomszéd wifijéről lopod? É a géped meg elloptad valakitől mert úgy "ingyen van"? Vagy vizet csorgattál az előzőbe a garancia utolsó napján, hogy újat kaphass és hogy ez is ingyen legyen, mint a ruhatárad?!?!? ?Mert ezt tudnám elképzelni...
2013. febr. 20. 17:04
 38/64 anonim ***** válasza:
86%
Most mindjárt megkérdezi, hogy "miért, ha vizet csorgatok a gépembe a garancia utolsó napján, tényleg kapok egy újat?" :-)
2013. febr. 20. 17:14
 39/64 anonim ***** válasza:
79%

Jah így is lehet élni.... de hogy tükörbe nem tudnék nézni az tuti.

Kíváncsi lennék meddig tűrik ezt az üzletek, mert ha eladóként hozzám harmadszorra hoznál vissza ruhát, hívnám a főnökömet, hogy beszélj vele, hogy milyen minőségi problémád van, hogy mindent cserélsz. Aztán rövidesen jön majd egy olyan szabály amit gátat szab a magadfajtának.

2013. febr. 20. 18:02
 40/64 anonim ***** válasza:
85%

Ez most komoly?Ilyet valaki csinál?Tehát mikor én nyugott szívvel válogatom a ruhákat az üzletben,akkor lehet olyan ruhákat nézek,amiket már valaki hordott párszor?Na ne,ez nagyon gáz.

Turiba ezért megyek,erre számítok,annyit is fizetek.De hogy a drága holmikba valami már beleizzadt???Ezt el sem hiszem.Hogy van ehhez pofád?Gusztustalan vagy.Én csóró vagyok,de soha nem jutna ilyen az eszembe.A boltosoknak meg nem tűnik fel?Vagy mindig másik Bershkába mész?Én a 3. alkalom után kipenderítenélek a fenébe...

Ha nincs pénzed akkor menjél turiba vagy kínaiba!!!

2013. febr. 20. 20:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!