Mennyire gyakori az hogy visszaviszik a néhányszor hordott ruhákat és mindig másra cserlik az emberek? Nekem igy ingyen van a ruhatáram de vajon más is csinalja ezt?
Én is elég sok lányt ismerek, de senki nem csinálja.
Ezzel nem vagy előrébb, csak lejjebb. Soha nem tennék ilyet.
Magam előtt szégyellném magam, hogy ilyen piszlicsáré dolgokkal üzérkedek. :D
24/l
Jah így is lehet élni.... de hogy tükörbe nem tudnék nézni az tuti.
Kíváncsi lennék meddig tűrik ezt az üzletek, mert ha eladóként hozzám harmadszorra hoznál vissza ruhát, hívnám a főnökömet, hogy beszélj vele, hogy milyen minőségi problémád van, hogy mindent cserélsz. Aztán rövidesen jön majd egy olyan szabály amit gátat szab a magadfajtának.
Ez most komoly?Ilyet valaki csinál?Tehát mikor én nyugott szívvel válogatom a ruhákat az üzletben,akkor lehet olyan ruhákat nézek,amiket már valaki hordott párszor?Na ne,ez nagyon gáz.
Turiba ezért megyek,erre számítok,annyit is fizetek.De hogy a drága holmikba valami már beleizzadt???Ezt el sem hiszem.Hogy van ehhez pofád?Gusztustalan vagy.Én csóró vagyok,de soha nem jutna ilyen az eszembe.A boltosoknak meg nem tűnik fel?Vagy mindig másik Bershkába mész?Én a 3. alkalom után kipenderítenélek a fenébe...
Ha nincs pénzed akkor menjél turiba vagy kínaiba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!