Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire gyakori az hogy...

Mennyire gyakori az hogy visszaviszik a néhányszor hordott ruhákat és mindig másra cserlik az emberek? Nekem igy ingyen van a ruhatáram de vajon más is csinalja ezt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 21:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

Ja pimkie a kedvencem ezt kihagytam.

Utolso a bolok adják ezt a lehetőséget inkább azokkal kellene foglalkozni akik lopnak. Amugy én sok lányt ismerek akik ezt csinálják. És az eladoknak ehhez jó képet kell vágni. Pimkieben és hmben pl. A pénzt is visszakérheted. De én azt nem szoktam csak cserélek . Amíg nem látni hogy hordtad hogy bizonyitja rád?

2013. febr. 19. 22:26
 12/64 anonim ***** válasza:
88%
Ha lenne pénzed nem csinálnád ezt nem kell a habiszöveg
2013. febr. 19. 22:26
 13/64 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen jellegű kérdés olyan sokszor volt már.

Nekem nincs mindig pénzem új ruhákra, de mikor van, akkor időtálló dolgokat veszek, amiket lehet hordani éveken keresztül. Nem kell minden héten több új ruha, hogy valaki igényesen és változatosan öltözködjön. Szerintem elég ciki ezt csinálni.

2013. febr. 19. 22:36
 14/64 anonim ***** válasza:
91%
Pf szánalmas vagy :D Más szavam nincs rád
2013. febr. 19. 22:36
 15/64 anonim ***** válasza:
82%
Aztarohadt... pofátlanul ötletes... vagy ötletesen pofátlan. Sosem jutna eszembe ilyen.
2013. febr. 19. 22:42
 16/64 anonim ***** válasza:
87%

Elég szánalmas dolog, én csóró vagyok mégsem csinálnám ezt soha, egyrészt mert van stílusom, azaz olyan ruhákat veszek ami ritka és tetszik is, és attól bizony megválni nem szeretnék. Másrészt meg mert egyszerűen ez nekem az értékrendembe nem fér bele... nem vagyok egy magamutogató kis divatmajom mint valószínűleg te. Aki eljátssza hogy mindig más ruhában jár, játssza a gazdagot, holott csóró vagy te is, nyilvánvaló, másképp nem is ilyen béna helyeken vásárolnál.

Szóval ennyi, ha neked ez így jó hát csináld, engem biztos nem zavar, te dolgod, egyszer majd úgyis rájössz hogy ez mennyire gáz. Csak még ahhoz fel kell nőni meg észbe kell kapni.

2013. febr. 19. 23:42
 17/64 A kérdező kommentje:

Mi ebben a gáz? Az hogy ingyen öltözködöm? Egyébként a sztárok is csak kölcsönbe kapják a ruháik lsd. Éjjel nappal budapest utána kerül be a boltba mindig ujat kapnak te meg megveszed vagy akarki.

Én csak élek a lehetőséggel. De ugy látom akkor ti nem . Na nem baj.én sosem veszem ki a fizum a számlámrol gyülik ti megcsak kóltsétek el.

2013. febr. 19. 23:52
 18/64 anonim ***** válasza:
73%
Ülj le egyes
2013. febr. 19. 23:53
 19/64 QueenRavenna ***** válasza:
80%
Na de itt jön a csavar! Havonta fürdesz, de akkor se tusfürdővel, hanem sima vízzel, ugye kérdező? 4 éves fiadnak még soha nem mostad meg a haját, de te is ritkán szoktad? Évente kétszer cserélsz ágyneműhuzatot? Ugye? Igénytelen disznó!
2013. febr. 19. 23:55
 20/64 QueenRavenna ***** válasza:
58%
Milyen fizetésed gyűlik a kártyádon? Te mondtad 1000+1 kérdésedben, hogy csak egy háztartásbeli vagy..
2013. febr. 19. 23:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!