Mennyire gyakori az hogy visszaviszik a néhányszor hordott
ruhákat és mindig másra cserlik az emberek? Nekem igy
ingyen van a ruhatáram de vajon más is csinalja ezt?
Öm. már nem azért. én is vittem vissza cuccot, de nem azért, mert akkora tróger vagyok, mint te, hanem, mert nem volt jó, kényelmetlen volt, elszakadt, stb. és ugye mindig vinni kell a blokkot, meg azokat a kis cimkéket, amik a ruhán vannak. nekem mindegyik boltban a blokkra rátűztek egy másikat, hogy cserélve. szóval ha harmadszorra próbálnám vissszacserélni látnák, hogy már egyszer volt csere... na hogy is van ez?
2013. febr. 20. 00:25
22/64 anonim válasza:
Ez annyira szánalmas, pitiáner és kisstílű...
2013. febr. 20. 09:22
23/64 anonim válasza:
A pasijaiddal is így vagy,mint a ruháiddal? Két alkalommal hordás után megunod és visszacseréled? hány éves vagy 15? szánalmas..Ha egy ruha tetszik azért veszem meg mert tetszik.Igaz nekem van pénzem és hatalmas a gardróbszekrényem,de amíg 15-16 éves voltam én sem tehettem ezt meg.De az évek alatt felhalmozódott,most meg van miből válogatnom bőven. Neked meg nincs,hiszen mindent kicserélsz.:)
Mellesleg az ilyet jól szájba kéne verni egyszer:) üdv
20/N
2013. febr. 20. 10:57
24/64 anonim válasza:
És az a leggázabb,hogy büszke is vagy rá,tudod? Te is tudtad milyen válaszok fognak erre érkezni,csak azért tetted fel,hogy "vagánykodj"
2013. febr. 20. 10:58
25/64 anonim válasza:
Hát nem tudom hol élsz.de szánalmas vagy.Nálunk még a legutolsó kínaiban is max kétszer cserélnek többször nem.Remélem egyszer valaki jól pofán ejtet téged,és megtanulod ha nincs pénzed nem villogsz kétnaponta másik ruhában.
2013. febr. 20. 11:37
26/64 anonim válasza:
Volt már olyan h használat után visszavittem,... kimosta rendbetettem, nem látszott, de az pl. egy 20 ezres Retro gatya volt.... ami nagyon nem állt jól és elég sok pénz volt ahhoz hogy álljon a szekrényben.
Kicsit taszit a gondolat h más által használt ruhát veszek többezerért, arra ott vannak a filléres turik :/
Főle... ha te 3-4szer felveszed, kimosod... akkor annak van öblítő illata.... vagy ki se mosod? mert az akkor még jobban árulkodik az igénytelenségedről.
27L
2013. febr. 20. 11:43
27/64 anonim válasza:
Öblítőillat? Biztos van öblítője, mert felét tuti kiönti magának otthon, a maradékot meg felvizezve viszi vissza a boltba...:)
2013. febr. 20. 12:01
28/64 anonim válasza:
Egyszer megtettem ezt egy alkalmi cipővel, amire tudtam, hogy csak egyetlen este lesz szükségem. Direkt figyeltem, hogy ne látszódjon, hogy hordtam, leragasztottam a talpát, stb, teljesen újszerű állapotban vittem vissza, de mégis azóta lelkiismeret furdalásom van.
2013. febr. 20. 13:19
29/64 A kérdező kommentje:
En cipővel még nem tudtam megcsinálni hogy kell leragasztani??és mivel?
2013. febr. 20. 14:12
30/64 anonim válasza:
Te most vagy provokálni akarsz, vagy végtelenül hülye vagy, hogy ezzel dicsekedsz. Elég pofátlan nőszemély vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!