Milyen cipőben mentek bulizni? Ha magassarkúban, meddig bírjátok?
Figyelt kérdés
Én kb 2-3 óráig bírom a magassarkút.2013. febr. 15. 23:00
1/14 anonim válasza:
Én nem értem miért megy bárki is magassarkúban bulizni. Az lenne a lényeg hogy jól érezd magad... abban meg nem lehet, tiszta kínszenvedés. Mini sarkú cipőben, csizmában megyek, ami kényelmes és egyben szexi is.
2/14 anonim válasza:
amikor ilyen beülős iszogatós a program akkor bátran magassarkúzok, de amikor tudom, hogy táncolni is fogok nem gyötröm vele a lábam
3/14 anonim válasza:
Csinos lapotalpu csizmáim vannak abban megyek télen nyáron meg tangapapucsban. Magas vagyok minek a magassarku?
4/14 anonim válasza:
Ha magassarkúzni akarsz, arra "edzeni" kell:) mármint, ha csak bulizás alkalmával kapod magadra, ne lepődj meg, hogy 2 óra múlva meg akarsz halni:D vedd fel otthon pár naponta, és legyél benne pár órát, meg lehet szokni, és jobban/tovább fogod benne bírni. Amúgy ha iszol a buliban, az is segít, máris nem a fájdalomra figyelsz;) Amúgy, nem attól függ, hogy hány pasi próbál meg felszedni, vagy mennyire nézel ki jól, hogy magassarkú van-e rajtad vagy sem, szal csak ezek miatt ne erőltesd:)
5/14 anonim válasza:
Magassarkúban, és jól érzem benne magam :)
Bár én elég sokszor hordok hétköznap is, szóval az utolsónak igaza van, aki a bulizás alkalmával vesz fel először egy 10 cm-es tűsarkút, annak kínszenvedés lesz... de aki nap mint nap hord mittomén 5-6 centis magassarkút az bátran felveheti bulizni is
6/14 anonim válasza:
én mindig magassarkúban megyek bulizni minimum 10cmes a sarka. és abba nyomom ám kb 3-4 óráig is a táncot:DD szinte mindig azt kérdezték h "nem fáj a lábad?":DD
7/14 anonim válasza:
énis abba szoktam..:) simán megy 5-6 óráig:D mondjuk elég rossz állapotba van utána a lábam..14 centi alatt nem érem be:)
8/14 anonim válasza:
Nagyon nem értem ha magassarkú akkor muszáj hogy fájjon benne az ember lába? Hát nekem nem fáj. És mindig magassarkúban megyek bulizni, sőt általában mindig azt hordom.
9/14 anonim válasza:
Én egész éjjel végig bírom táncolni egy buliban magassarkúban (ha olyan max 8 centis sarka van),de mivel majdnem minden pasinál magasabb voltam kicsit,inkább sportcipővel járok most már... :( Pedig magassarkúban jobb. :)
18/L
10/14 anonim válasza:
170cm vagyok
balerinacipő
loafer cipő
magassarkút szoktam suliba is felvenni (10-12cm), ott birom egész nap, de buliba csak 2óra hosszát :S
utána vízhólyagos a lábam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!