Magas lány magassarkúban?
Én azon csodálkozom, hogy 16,6-os BMI-vel nem tiltanak le a kifutóról az anorexia elleni küzdelem jegyében...
Amúgy nyugodtan hordhatsz magassarkút, legalább nehezen fognak elhagyni a tömegben :) A beszólókat pedig tojd le.
Az alacsonyabbakat zavarja/irigyek/csodàlkoznak, nekem meg tetszik, de èn jò magas is vagyok.
Az a fontos hogy Te jól èrezd magad ès el ne törd a làbad a jeges jàrdàn.
Jaj, ugyan már! A BMI egy baromira semmitmondó érték, mert nem veszi figyelembe az ember alkatát, genetikáját és felépítését, csak a magasságát meg a súlyát. Vannak, akik hiába esznek, nem tudnak hízni, mert gyors az anyagcseréjük, nem kell egyből arra gondolni, hogy betegek. Ha eddig nem volt semmi baja, kezelése, valószínűleg nem a pajzsmirigyével van baj. De irigykedj nyugodtan, csak inkább magadban forrong, és ne másokat cse szegess.
Kérdező, vedd fel nyugodtan a magassarkút! Én csak 172 vagyok, simán felveszem, és még én is kapok beszólásokat néha. Nem érdekel. A magassarkú kiemel mindent, amit kell, szép láb, hosszú comb, jó fenék, szóval bátran húzd fel és zsebeld be az irigykedő pillantásokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!