Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitöl lesz menő valaki?

Mitöl lesz menő valaki?

Figyelt kérdés

2013. febr. 14. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Tizenévesen több pasija volt már, mint egy húszévesnek, nemlétező mellei a nyakában vannak (push-up az oka), hatalmas műkarmok, szolizott bőr, és nyáladzás a legmenőbb tinibandákra, akiknek a tagjai "oan naon cukcsiiiiik".. Ja, és minden képen kacsaszája van, Facebook adatlapját és képeit elöntik a műmájer fiúk szívecskéi és "cuki" kommentei.

Remélem, tudtam segíteni:D Örülök, hogy nem ilyen vagyok.

Üdv, 15/l

2013. febr. 14. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Amit az első válaszoló irt , sajnos tényleg igaz. Ja és ha valaki 4,5 ös tanuló akkor az menő nem lehet...Egyébként szerintem felesleges menő lenni. Az a lényeg hogy legyenek kedves, és megbízható barátaid( mert a menőknek sok "barátjuk" van , de fele kibeszéli , meg csak azért barátkoznak velük hogy ő is menők legyenek.

De ha tényleg menő szeretnél lenni akkor , válts társaságot, próbálj a menőknél bevágódni, (de vigyázz azért ne használjanak ki) És próbálj hasonló érdeklődési kört keresni mint ők!

2013. febr. 14. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:

sajnos az általános és középiskolákban azok szoktak a menők lenni, akik kihívóruhákban öltözködnek, sokszor idősebb pasikkal járnak (pl egy ált. iskolás jár egy középsulissal), na meg aki a legdurvább beszólásokat produkál a tanárnak vagy a gyengébb, okosabb diáktársának.

na meg persze a diszkózás, ivás, dohányzás...

persze vannak jobb helyek, de ott is a szépség a fő. pl fősulin egy szép lány aki mindenkivel kedves, sok ismerőse van...

2013. febr. 14. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Aki max ösztöndíjat kap, TDK-zik, és állást ajánlanak neki.
2013. febr. 14. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Környezettől függ. Én is középiskolába járok, de nálunk teljesen más a "menő". Az a menő, aki vicces, társasági ember, van saját véleménye. Tulajdonképpen az egész osztályunk összetart, kivéve 3 embert, de ők is csak maguknak köszönhetik ezt.

Általában attól lesz népszerű valaki, ha jól tudja eladni magát. Ha előnyt tud kovácsolni a hátrányaiból. Ha tud magán nevetni, nem sértődékeny, és rugalmas. 17l

2013. febr. 14. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!