Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valaki felvilágosít, hogy ez...

Valaki felvilágosít, hogy ez az Ice Watch mitől olyan menő?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon gáz, ahogy kinéz, már általános iskolában is szégyelltem volna. Mintha valami gyerekmagazinból szedték volna, vagy egy Happy Meal menüből. Bumfordi szar, minek hordjátok? Gondolom Kínában valami adminisztrációs hiba folytán legyártottak egy csomót, és mivel nem tudták, hogy mit kezdjenek vele, ezért csináltak neki reklámot, hogy elterjedjen, milyen menő és jó pénzért elvigyék. Néztem, mennyibe kerül, hát ennyiért már egy rendes Casio-t is lehet kapni, olyant ami jól is néz ki és értelme is van. Úgyis eldobjátok fél év múlva.

De komolyan, mitől olyan jó?

2012. jan. 22. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Túlértékelt bugyuta divat. A mai kölyköknek mindent el lehet adni jó marketinggel, rettenetes pénzekért. Az, hogy divat, önmagában még nem lenne gáz szerintem, mert a tinik minden rondaságot felvesznek, ha épp divat, de hogy anyuci-apuci ilyen ökörségekre ennyit ad, mert különben a gyereket kiközösítik... szánalmas. Nagyon sekélyesek és felületesek a mai tizenévesek. Biztos olyasmi, mint később a Mercivel villogni - sőt, inkább a pasidtól/apucitól kapott Mercivel villogni, mert ugye két gyufaszálat nem tesznek egy vacak óráért keresztbe.

Persze ha hasonló színes műanyag szar órád van, de nem ilyen márkás, akkor csicska csíra gyökér nyomorék vagy. Ez a baj.

Ráadásul tényleg nagyon csúnya, 2000 forintért még legyen, de 25-30ért??? XD Jobb esetben reméljük kinövik és lesz stílusuk.

2012. jan. 22. 23:48
 2/8 A kérdező kommentje:
De komolyan, ezek honnan jönnek? Ennyi pénzért egy közepes svájci órát is lehet venni. Ki az az idióta, aki ezt kitalálta? Ha most azt mondanák, hogy az üveggolyó a menő és 30.000-et kérnének érte, azért is kiadnának ennyit?
2012. jan. 23. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Ahol elnézem ezeket a magukat hú de menőnek képzelő tiniket, amint "ciki" lesz ez a műanyag fos, és bejön pl. a papírból készült divatszemüveg, rögtön mennének venni. Szerintem ez ökörség, na de nem baj, nekem aztán mindegy hogy ők hogy élik az életüket, de azért zavaró őket látni.
2012. jan. 23. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:
ezt én sem értem... ice watch... hmm hülye egy óra szerintem semmi érdekes nincs benne... meg tényleg 30.000 egy ilyen szarért. amúgy én sem értem, hogy miért kérnek el annyit érte, és ráadásul egyre több fajta van belőle, ilyen kiadás, olyan kiadás nem értem. sosem adnék ki ennyi pénzt egy ilyenre. ha az embernek meg igazi barátai vannak nem csak link haverok akkor nem fogják lenézni azért mert nem követi a "trendet" a kis órákkal meg egyebekkel.
2012. jan. 23. 19:40
 5/8 kínaimandarin válasza:
amúgy csak közlöm,hogy az ice watchosok felének szerintem nem is eredeti az órája...olcsó utánzatok..nekem is olyan van...és azért mert tetszik. mert kényelmes. de azért az eredeti árát nem éri meg,ez igaz.
2012. febr. 2. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:

az tény, hogy a régi ice watch valami borzalmasan nézett ki, de azért a mostanit már én is felvenném!

[link]

[link]

(fekete,fehér)

2012. júl. 14. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
amugy meg, kedves kérdező, te is voltál gyerek, most ne azt mond, hogy neked nem tetszett olyan ami akkor divat volt:) mert ezt nem hiszem el..
2012. júl. 14. 13:59
 8/8 A kérdező kommentje:

"amugy meg, kedves kérdező, te is voltál gyerek, most ne azt mond, hogy neked nem tetszett olyan ami akkor divat volt:) mert ezt nem hiszem el.."

Jobb, ha elhiszed, mert az voltam és vagyok bizonyos értelemben még most is. Inkább gyereknek érzem ugyanis még magamat, mint felnőttnek, noha jogi értelemben annak számítok. Mindenesetre pont arról voltam híres már gyerekkoromban is, hogy mentem a fejem után és szartam minden divatra. Már akkor rájöttem, hogy gáz dolog csak azért megvenni valamit, mert cak úgy fogadnak el.

2012. júl. 14. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!