Hogyan nevezik ezt az öltözködést? Van valami elnevezése? : Vans authentic, feltűrt szárú szakadt csőnadrág, bő póló/trikó. stb
példa:
Szóval Austin Carlile, Kellin Quinn vagy Oliver Sykes stb...
És még annyi, hogy én lány vagyok, mit szólnátok hozzá ha egy lány öltözködne így?:)
Jézusom a jobb oldali kifejezetten úgy van felöltözve, mintha lány lenne.
Amúgy a feltűrt szárú nadrág kevés embernek áll jól, többnyire azonban elvakít a divatolás, de ha csak nem nagyon magas és vékony vagy és iszonyatosan hosszúak a lábaid, komikusan mutatsz majd feltűrt szárú nadrágban.
Ez a nadrág fiúknak tényleg kicsit lányos hatást kelt, de ezek az énekesek akiket írtam rohadt magasak és vékonyak szóval nekik jól áll, sőt nekem mint lány be is jön..:)
És igen egyébként, magas vagyok vékony és rohadt hosszúak a lábaim :D
Szerintetek nem illik egy lányhoz ha pl. vans-t hord, meg ilyen bő feliratos fiús trikót vagy ilyen pólókat, meg ehhez sima feketa csőnadrágot? :s
(amúgy 13/L vagyok )
+ a megnevezésére még mindig kiváncsi vagyok :D
"laza vagyok, szétesem; úgy öltözöm, mint egy csöves, DE ezt a hatást úgy érem el, hogy több tízezret költök" - stílus
Sose értettem, mi kerül egy tornacipőn több, mint 10 rongyba...
(hard)core
Szerintem 13 évesen hagyd meg magadnak a tömegcuccokat.Csak azért ne hordd,mert menő.Érezned kell ezt a stílust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!