Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 67 kg!
2013. febr. 8. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
csaj vagy srác?
2013. febr. 8. 23:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Lány
2013. febr. 8. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
nehéz így csak adatok alapján és függ attól h pl: sportolsz e néhanapján,de sztem pont az a tipus vagy akin lehet egy kis egészséges fognivaló ami egyeseket zavar másokat nem de kövér semmiféleképpen nem vagy;)
2013. febr. 9. 00:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha egyenletesen oszlik el rajtad a súly, akkor ezekkel a paraméterekkel nálam a kellemesen telt kategóriába tartozol.

Nem szeretem a gebéket.

Persze így látatlanban nehéz nyilatkozni. Szerintem keress a Google-n és tegyél fel egy olyan képet, ami nagyjából megfelel az alkatodnak. Így könnyebb lesz döntést hozni.

2013. febr. 9. 00:27
 5/6 anonim ***** válasza:

hát, én ennyi voltam még fél éve, ilyen magassággal. igen, az vagy, de csak enyhén.

most 10-el kevesebb vagyok, és baromi jól érzem magam, bármit felvehetek, nem hurkásodok sehol.

2013. febr. 9. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:

én is voltam 67kg kb 1 éve,nem éreztem jól magam,de ez nem tartozik a kövér kategóriába,inkább a "husi" vagy "van mit rajta fogni" kategória

most 61kg vagyok és ez most megy még lejjebb folyamatosan,msot olyan se nem kövér se nem vékony vagyok,a cél nekem az 58kg egyelőre,aztán majd meglátom hogy érzem magam

fontos: ha jól érzed magad ne változtass rajta-ismerek olyan lányt,aki kb 70kg volt és nagyon boldog,most 54kg és sose mosolyog-,de ha neked nem tetszik akkor tegyél ellene,de ne másokért hanem magadért!

2013. febr. 9. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!