Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek?

Hogyan öltözködjek?

Figyelt kérdés

12éves lány vagyok, kövér, és (majdem) minden feszül rajtam.a suliba ezt nem mondják de érzem.a hajam ápolt, és minden nap fésülöm, én is tiszta vagyok.a bőröm szerintem szép, az arcomon van 1-2 pattanás.mit vehetnék fel ami nem csattan szét rajtam?eddig bő cuccokat hordtam, de a barátnőm véleménye szerint ez még kövérebbé tesz.Hajat is mondhattok, és légyszi képpel..Köszi.:PP

12/L

2013. jan. 14. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Először is tisztázni kéne, hogy mit is takar az a kövér..
2013. jan. 14. 18:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Alapjában véve milyen a stílusod? Inkább gyermekibb, vagy már felnőttesebb?

A bő cuccokról annyit, hogy még mindig jobb, mintha feszülősöket hordanál. A bő ruhák a legtöbb emberen, legyen az sovány vagy duci, ugyanúgy állnak, a feszülős felsőkhöz viszont jó alak kell. Semmiképp ne hordj magassarkút, még egy egészen kis sarokkal rendelkezőt sem, mert az idétlenül áll a ducibb embereken! Az otthoni, kopott cuccokat hagyd meg otthonra, de nem is kötelező az aktuális trendet követni. A lényeg, hogy kényelmes, előnyös és csinos ruhákban menj emberek közé.

Milyen hosszú a hajad? Vékony vagy vastag szálú? Mennyire dús? Hajat csak akkor tudok mutatni, ha ezekről tájékoztatsz minket. Egy-egy mutatós kiegészítő is fel tudja dobni az outfitet, legyen az nyaklánc, gyűrű, akármi. Fontos, hogy mindig olyan kiegészítőket szerezz be, amelyek passzolnak a stílusodhoz! (Az egyik osztálytársam kinyúlt, csíkos sportkardigánhoz vesz fel elegáns magassarkút és hosszú nyakláncot, hát hogy is fogalmazzak, enyhén vicces...) Ha valamiről csak egy picit is érzed, hogy parasztos, nem illik hozzád stb, akkor kérd ki mások véleményét, de a döntést te hozd meg. Ja, és ne akarj se idősebbnek, se fiatalabbnak tűnni. :)

2013. jan. 14. 20:31
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi, sokat segítesz.=) a hajam mellig érő, vékony szálú, barna, szögegyenes és van benne szőke melír. eddig hajráfos voltam de most kb. egy hete frufrum van.:P köszi mindent.

(1.válaszoló: ki fogsz nevetni de a kövér alatt 60 kg-ot értek..nagyon kövér vagyok egy 12 éveshez képest de nem akarok gyógyszereket szedni hogy lefogyjak..magamtól meg nemtudok, szóval én ilyen vagyok.:D)

2013. jan. 15. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Miért nevetnélek ki? Személy szerint semmi bajom a ducibb lányokkal, pont hogy egy vékony leányzó mellett nem tudnám, elképzelni az életem,...

Az, hogy elfogadod magad, csakis jó pont lehet másokkal szemben.

De még mindig nem írtál le semmitsem magadról, ami öltözködéshez fontos lenne, Kedves Kérdező!

F

2013. jan. 15. 16:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszii, de ezt haggyuk.:P:$ amúgy minden ottvan fent.:D mondom ilyen bő ruhákat hordok, hogy takarjam az alakom.a barátnőm szerint ez csak mégjobban kövérít, de szerintem jobb mint a feszülős cucc.nem szeretem annyira a rózsaszínt, pirosat, meg a feltűnő, neon szineket, inkább a visszahúzódó jön be(pl fekete,sötétkék,farmerszínű kék,szürke...)
2013. jan. 16. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Iskolába ne hordj túl feltűnő ruhákat, persze ez nem azt jelenti, hogy a suliban csak szürke lehet az ember. Nagyon fontos, hogy ne csak magadra kapd az első ruhát, amit meglátsz, hanem mérlegeld, vajon illik-e hozzád és a többi ruhadarabhoz. Nem ajánlatos olyan ruhát vásárolni, amihez nem tudsz mit felvenni, mert nincsenek olyan jellegű ruháid. Tehát, mindig úgy válogasd össze a cuccokat, hogy passzoljanak egymáshoz. :) Fontos, hogy csak egyvalami lehet "extra" a külsődön, vagyis, ha teszem azt, van egy élénk színű szoknyád, akkor a többi cuccod mind legyen kevésbé hangsúlyos, egyszerű. Az állatmintával is ugyanez a helyzet, a külsődön csak egy dolog legyen állatmintás! :)

Esetleg kellenek konkrét példák is öltözködésre? Mert akkor tudok linkelni szetteket.

2013. jan. 16. 18:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszii kés küldhetsz 1-2t.:P
2013. jan. 17. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Ok, máris :)
2013. jan. 17. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Na csináltam neked párat. Ha ráviszed az egeret a ruhadarabra, kiadja a márkáját és az árát. Nyilván konkrétan ezeket nem fogod tudni megvenni, mert egyrészt nagyon drágák, másrészt a zöme csak külföldön kapható, de hátha ihletet kapsz.

[link]

2013. jan. 17. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!