Lányok! Valaki hord ilyen fehérneműt? (27/L)
Valóban body, ahogy már többen is megírták. Kétféle body létezik: a fehérnemű body és a felsőként is viselhető body. Az eredeti képen szereplő az amit felsőként is lehet hordani, azaz felül nem szükséges rá venni semmit, ha nem akarsz. Ellentétben a fehérnemő bodyval, ami fölül inkább pántos, olyan, mint egy trikó.
Szerintem is nagyon praktikus, csinos és védi is a derekadat. Általában szoknyával, de nadrággal is hordom.
Bugyit venni nem kell alá, szerintem felesleges, harisnyanadrággal hordom.
Engem nem vinne rá a lélek, hogy ne vegyek alá bugyit. Vagy, ha nem veszek alá, másnap már tuti nem venném vissza, de akkor meg semmi értelme. Viszont az, hogy nem fázik meg a derekam, az tetszene benne:) Azt nagyon utálom, hogy ha lehajolok vmiért, akkor az ocsmány harisnya / leggings gumis vége látszik ki, meg a varrások, meg ilyenek... Szóval az sokkal rondább, ha az látszik ki egy póló alól. Na nem tudom. Viszont pisilni hogy mész az ilyenbe? Leveszel mindent? Ne már...
Ha végiggondolom, több hátrány van benne, mint előny. Nem tetszik.
Én láttam olyat régen, hogy alul volt egy patent vagy valami, hogy lehessen benne wczni. De az nem zavaró, hogy azon kell ülni?
Ha nincs semmi megoldás rajta, hogy ki tudd gombolni akkor érdekes lehet a wczés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!