Lányok! Valaki hord ilyen fehérneműt? (27/L)
Úúú, én is ilyet akarok venni! :) Csak még sehol sem láttam... De nagyon tetszik, tök praktikus.
Igazából úgy hordanám hogy csak rávennék egy szoknyát és kész. :D Max egy inget rávennék begombolatlanul, vagy egy stólát.
Marha jó!
Ha valaki hord ilyet, megmondhatná hogy hol vette.
Most offolni fogok, előre is elnézés kérek.
nem egyszerűbb felvenni egy bugyit és külön egy hosszú ujjú
felsőt? Bugyit ugye minden nap tisztát kell venni, felsőből meg ugye nem mindig. De ha elmagyarázzátok mi benne a jó, akkor visszavonom.
Ja akkor értem :D olyan lehet, mint a régi tornaruhák, vagy a body.
Bocsi akkor :/
Az a jó benne, hogy nem csúszkálna a szoknya alatt.
Irodában dolgozom, és aki irodában dolgozik az tudja hogy milyen idegesítő amikor az ing/felső folyton kicsúszik, kijön a szoknya alól... folyton vissza kell tűrögetni, folyton igazgatni kell, idegesítő. Ha leülsz azonnal kibuggyan az ing hátul, ha felállsz akkor meg azért...
Ha ez a body (mert az a neve) lenne rajtam, akkor nem csúszna ki, marha kényelmes lenne, és nem kéne azon idegeskedni hogy megint kijött a szoknya alól.
Én vennék ilyet, ha látnék valahol, de sajnos még nem találkoztam vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!