Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoknyás lányok, mennyire...

Szoknyás lányok, mennyire érdekel / zavar titeket, ha belátnak a szoknya alá pl. metrón?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy széttett lábbal premierplánban minden látszik, hanem ami a "természetes" mozgolódásból adódik.

2013. febr. 6. 14:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszi lányok. Igaziból örülök, hogy ilyen válaszokat írtatok, habár attól még, hogy figyeltek rá, nem sikerülhet mindig, ettől jó a játék! :)
2013. febr. 6. 16:11
 12/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, te nem a novellaíró srác vagy? :DD
2013. febr. 6. 17:09
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem, de ezt miből gondolod? Milyen novella?
2013. febr. 7. 07:57
 14/23 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar eleve nem veszek meg olyan szoknyát ami mozgás közben többet mutat annál mint és szeretném.
2013. febr. 7. 12:34
 15/23 anonim ***** válasza:
Szoknyás vagyok, de természetesen harisnyanadrágot hordok. Nem látsz semmit! :-) Úgyhogy nem zavar!
2013. febr. 7. 12:35
 16/23 A kérdező kommentje:
Semmit? :) Attól, hogy valami sejtelmes, még nem semmi! :) Sőt...
2013. febr. 7. 13:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Én ráveszek egy fekete francia bugyit a harisnyára, szóval semmit nem látnál.....
2013. febr. 7. 21:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Semmi, csak volt itt gyakorin egy srác akinek ilyen jellegű szoknyás kérdései voltak, mert egy novellát írt.
2013. febr. 7. 23:29
 19/23 A kérdező kommentje:
Nincs novellám, csak érdekelt. Meg olyan fura, hogy már többedszer írják a semmit. A combja egy lánynak szebb, mint a bugyija... :) Persze adott esetben megeshet, hogy a bugyi már "valamit" láttat... na de a kérdés nem arról szól, hogy magamutogató lányok miket mutatnak.
2013. febr. 8. 08:01
 20/23 anonim ***** válasza:
52%

Ilyen nem fordul elő,nálam ez égő,kurv@ kategória.Csak hosszú (bokáig érő,térd alatti,ritkán térdig érő bő szabású)szoknyákat hordok,de azt sokszor.Nyáron,melegebb időben meg szűk "alsószoknyát" veszek alá,ha fújna a szél.

A szoknya nem egyenlő azzal hogy ki van,amiknek nem kellene!

2013. febr. 8. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!