Gáz ha telt alkatú nő haspólót veszfel? (hasing:D)
Van egy kedvenc ingem ami a mellemet takarja csak szal olyan mint egy haspóló azért irtam így..iylen fehér egyszerű középen megkötős...
kicsit teltebb vagyok a kelleténél, viszont nagyonnagyon tetszik az a felső... sztetek nagyon gáz??? Tudnátok valami hazsnos tippet adnie setleg h mit vegyek fel alá?
az összeállitás a következő..:
-baseball sapka fekete playboyos
-a fehér ing
-farmer fekete övvel
-és fekete fehér cipő
ha gáz sztetek h csak maga az inget veszem fel akkor lécci irjatok tippet mit vehetnél fel alá ami még illene a szereléshez köszike...
Ui.: hip-hop stílusú csaj vagyok:)
vegyél alá egy toppot, de a nadrággal van a legnagyobb baj. láttam már ilyet, amúgy is nagyon rossz, de egy kicsit teltebb csajon még rosszabb... ne haragudj, de nem kéne hordanod. mi baj a trapéz gatyákkal? vagy a rendes bővebb nadrágokkal? Ezeknek olyan egy idétlen formájuk van mellesleg ordít róla, hogy kínai... (én is szoktam ott vásárolni, de csak úgy, ha nem látszik rajta ennyire) Egy hip-hop csajszihoz is jobban illene egy normál gatya.
amúgy a kék felsőd meg nagyon aranyos, az jól is áll.
a nadrág bőszárú.... nem látszódik, de csak a feneke feléig passzos és ott is belefér még az öklöm... onnan lefelé meg annyira bövül h a combomnál is gyűrődik... ne a nadrág miatt aggódj... ha kell arról is mutatok fotót... egy Hip-hoppos társammal vettem(aki pasi)... és nem kínais...
Ha nem hiszel nekem, akkor nézd meg a kék ruhás képeimnél 2 képen is látszodik h felül szükitett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!