Husisan telt lánynak megkötős bikini? Szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 15:27
1/11 anonim válasza:
mennyire husis? mutass egy képet! :) nem kell feltétlenül magadról, csak egy hasonló testalkatú lányról keress képet :) így nem lehet véleményt mondani, mert kinek mi...
2/11 anonim válasza:
Szerintem is mutass kèpet, de ha csak enyhén husi (mondjuk kicsit vastagabb comb,pici has) akkor nyugodtan, viszont ha már telt,molett akkor esetleg próbálkozz meg az egyberészessel (csak vigyázz mert úgy fogsz lebarnulni!). De amúgy ha mindenképp bikini akkor szerintem mindegy hogy megkötős-e…
4/11 Veruscsajszy válasza:
Nem akarlak megbántani de szerintem jobb lenne egy sárga egyrészes. Az sokkal jobban illene hozzád de a te döntésed hogy miben érzed jól magad!
5/11 anonim válasza:
Végülis az egyrészes fürdőruhában is ugyanúgy látszanak a felesleges kilók.
Én erre csak azt tudom mondani, h ha jól éreznéd magad 2 részesben, akor miért ne :)
6/11 anonim válasza:
Szerintem az egyrészes még jobban kövérit, engem is jobbna kövéritett, mikor ducibb voltam. Főleg, hogy ha a combod vaskosabb, mert szerintem az egyrészes még jobban kihangsulyozza..
7/11 anonim válasza:
Azért te nem husisan telt vagy hanem molett.
Egy normál alsó jobb lenne, a felső mindegy milyen fazonú.
8/11 anonim válasza:
első vagyok
szerintem keress tankinit :) de persze ugyanúgy választhatsz bikinit is, amiben jobban érzed magad
9/11 anonim válasza:
ja amúgy szerintem nem molett, csak telt, a molett kicsit ducibb
10/11 anonim válasza:
Szerintem amúgy teljesen jó. Hirtelen eszembejutott, hogy mégis milyen bikinit szeretnél, ha nem megkötőset, de aztán eszembejutott, hogy többféle is van. A megkötős bugyival, hát/nyak résszel sztem nincs baj, de a ciciden jól áll, hogy nincs merevítés? Nekem kicsit lóg, meg nagyobb, és nem tartja a megkötős. De ha felpróbáltad, és tetszik, akkor nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!