Gáz ha telt alkatú nő haspólót veszfel? (hasing:D)
Van egy kedvenc ingem ami a mellemet takarja csak szal olyan mint egy haspóló azért irtam így..iylen fehér egyszerű középen megkötős...
kicsit teltebb vagyok a kelleténél, viszont nagyonnagyon tetszik az a felső... sztetek nagyon gáz??? Tudnátok valami hazsnos tippet adnie setleg h mit vegyek fel alá?
az összeállitás a következő..:
-baseball sapka fekete playboyos
-a fehér ing
-farmer fekete övvel
-és fekete fehér cipő
ha gáz sztetek h csak maga az inget veszem fel akkor lécci irjatok tippet mit vehetnél fel alá ami még illene a szereléshez köszike...
Ui.: hip-hop stílusú csaj vagyok:)
Sztem nem vészes az első sem, nem vagy kövér egyáltalán, hanem van egy kis pocid.ami nem feltétlen baj.
De a második csinibb egy szülinapra.
Ninamina
A második sokkal jobb! Nem vagy kövér csak vam rajtad egy kis felesleg. De azért ne rakd ki a hasad. És szerintem a nadrág nagyon csípő és nagyon feszül és emiatt nagyobbnak tűnik a hasad.
Jó bulizást!
Itt aztán tényleg keverednek a stílusok... :)
Őszinte leszek: nekem a fehér ing sokkal jobban tetszene, mint ez a kék összeállítás. A fehér ing alá felvennél egy fekete (vagy szürke, esetleg piros) pántos felsőt, és kész. Meg lenne oldva a dolog!
Nekem ez a kék- összeállítás (így együtt!) olyan semmitmondó.
Azt leszögezem, hogy a nyakláncod szuper! :)
A kék felsővel az a baj, hogy pont rossz a "felosztása": ott takar, ahol nem kellene, és azt emeli ki, amit leplezni kellene. Ezzel azt akarom mondani, hogy a bő felső és a szűk (hasat láttatni engedő) alsó rész variációtól sokkal jobbat is választhatnál.
Válassz inkább egy olyan felsőt, amiben megmutatod a válladat és a dekoltázsodat, a hasadat pedig egy bővülő alj alatt "rejted el". Egyébként nem gáz a hasad sem, az csak egy kis pocak :)
Ha mindenképpen ebben a felsőben gondolkodsz, akkor válassz hozzá egy másik nadrágot, egy kevésbé sportosat, mert ez egy csajosabb felső.
A 2. szettben még az is fura nekem, hogy a színek nem kiemelik egymást, hanem egy kék "masszaként" hatnak.
A felső türkiz színét tompítja a fejkendő kéksége, és a sportos naci szürke árnyalata. Egy csajosabb fekete nadrággal már sokkal jobb lenne.
Az övként használt nyakkendő és az övtáska is felesleges figyelem-elterelés a felsőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!