Szerintetek fius ha egy lanyon bo szaru nadrag es converse van?
9-es: Sajnos tényleg felkapott dolog de én leginkább azért hordok ilyesmiket mert kényelmes. Az nem érdekel, ha más a divat szerint öltözködik csak legyen egyénisége és vigye bele azt is az öltözködésébe, ami neki tetszik. Találja meg az arany középutat, ahogy mondod. Mondjuk szerintem a saját magam által gyártott pôlóval meg a rengeteg saját karkötõvel már mindjárt messzebb áll a tucattól. Igen kérdezõ, úgy értettem, hogy nem merik megmutatni, felvállalnj magukat.
8. voltam
fiúknál felkapott.lányoknál nem látni. az a jó xD
Én zenekaros pólokba járok szal nem vagyok tucat.SŐT
Van egy pár köztük a kedvenceimbõl. Az AC/DC a mindenem \m/, de szeretem a Green Day-t is plusz Kárpátia fan voltam egy idõben.
Jelenlegi kedvenceim akiktõl póló(i)m is van(nak): AC/DC, Zeppelin, Clapton, Linkin Park. Szerintem sem tucat ez a stílus. Nagyon kevés rocker lány van manapság. De én mindig az maradok. :)
Linkin Paaaark<3 be kéne szereznem egy pólót.xd
igaz.és én is az leszek mindig! hány éves vagy am?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!