Hányas lábad van, és kapsz rá rendes cipőt?
de például a tornacipő-jellegű félcipők, amik ilyen bebújósak, abszolút nem jók az én lábamra, mert abból nem nagyon van feles méret és a 38asból kilépek, a 37es pedig borzasztóan szorít... ráadásul egyik lábam kb 1 számmal kisebb a másiknál...szóval lehet, hogy a bal lábamra jó lenne a 37es, de a jobbal bele sem bírok lépni...szóval néha még nekem is nehéz
-előző válaszoló voltam:)-
36-37, 15 éves lány vagyok.
és pont az a méret, hogy bárhol találok magamra cipőt.
41-es. Általában Humanicban szoktam cipőt venni, mert ott tényleg jól is néznek ki a cipők, meg azért van "választási lehetőségem" (nem úgy, mint sok boltban...). :)
14/L
Hát nekem 34- 35 a lábam picurka... a sport cipőkel nincs gond de a elegánssal hat nagyon is tavaly szinte több mint fél évig kerestem a szalagavatómra fekete magassarkú zárt, hegyes orrú szandit... hat végül is abba hagytam oszt a keresést... én nem is találtam hanem az anyukám talált rá egyre... szerencsém volt...
Amúgy nagyon nehéz találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!