SOS! Másfél évesbaba délbe hánha, denem rendes hányás volt, olyan mintha fulldokolna, Most meg nem találjuk a füllbvalóját, lehet hogy megette? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 17:59
2/12 anonim válasza:
Menjetek ügyeletre ,inkább nehogy baj legyen !
3/12 anonim válasza:
szerintem is mutassátok meg,az a biztos!
4/12 anonim válasza:
Én is bevinném,hogy biztosabbat tudjunk!
5/12 anonim válasza:
Szia! Voltatok ügyeleten? Mizu?
6/12 anonim válasza:
Szia!
Voltatok ügyeleten? Hogy van a gyereked?
7/12 anonim válasza:
Én is jártam így. Fejvesztve telefonáltam a gyerek osztályra, meg a sebészetre is, mind2 helyen azt mondták, hogy a szájába veszi, az lehet de valószínuleg nem nyeli le. (nekünk a belőtt fülbevaló túnt el), ha mégis, akkor sem lesz baja, nem sérti meg a beleit, 2-3 nap alatt kikakilja. Túrtam a kakit 4 napig, nem volt benne. Meg sem ette, lehet hogy valahol máshol hagytuk el......... Viszont az ügyeletet mindenképp hívd fel, hogy elsőkézből tudd meg a dolgokat. Nem akarlak elkeseríteni, de ha le is nyelte nem tudnak vele mit csinálni, meg nem fogják tükrözni, esetleg megfigyelik pár napig, de azt sem hiszem. Ha nincs panasz, nem csinálnak semmit. Remélem, ti is csak elhagytátok és nem lesz gond! 14,5 hós kislány anyukája
8/12 anonim válasza:
Szia!Mi újság?-minden rendben?
Remélem!!!Majd írj!
9/12 anonim válasza:
14 hónaposan lerágta lányom a játékrelefon gombját, ki akartam venni a szájàból, de nem tudtxm lenyelte!
Akkora volt mint a gyűrűsujjamon a köröm. Másnap túrtam a kakit benne volt!
Bevitted a kórházba?
Szerintem ha lenyelte 1-2-3 napon belül a kakiban lesz!
10/12 anonim válasza:
Az én másfélévesem barackmagot (kb. hüvelykujj körömnyi) nyelt le. 5 nap után kakálta ki. Felhívtam a dokit, azt mondta rostos dolgokkal etessem. Hát vártam minden nap a kakát, mint a Messiást:-) Szerintem sem fognak semmit csinálni vele. Figyeld a viselkedését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!