Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudjam hányas lába van?

Honnan tudjam hányas lába van?

Figyelt kérdés
Lassan 7 hónapos lesz a fiam. Cipőt szeretnék venni neki de nem tudom hányas lába van. Hordozóban szoktam vinni és muszáj valamit vennem a lábára.
2011. nov. 3. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Cipő még felesleges. Lehet venni kis tutyikat bébiboltokban. Beviszed magaddal, és rápróbálod. Kisfiamon télen amikor még nem járt bundás kis tutyikat vettem.
2011. nov. 3. 19:51
 2/7 anonim válasza:
Gyerek nélkül ne kockáztas,mert úgy elvanak számozva a cipők,hogy makx pár év múlva tugya felvenni lehet a cipőt,vgay megszívtad is kicsit vettél .Vid a gyereket .
2011. nov. 3. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Szívószálból vagy hurkapálcából vágj le egy olyan hosszú darabkát, mint amekkora a baba lába. Ezeket bele tudod próbálni a cipőkbe.
2011. nov. 3. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Amíg nem jár addig én is valami meleg tutyit vennék neki.

Amúgy én is szívószállal mértem le a lábát. A talpához tettem, majd bele a cipőbe a szívószálat. Viszont lányomnak csak úgy veszek cipőt, hogy kipróbálom egyáltalán rámegy-e a lábára! Mivel a lábfej ilyenkor még nem egyenes, hanem olyan kis "dudlis", ezért egyes cipőket irtó nehéz ráadnia lábukra.

2011. nov. 3. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Cipőt felesleges, tutyit kocsicipőt vegyél, ha még nem jár. Addig csak pénzkidobás. Plusz vidd magaddal. Nálunk nem elég, hogy hosszra oké, a fiamnak magas a lábfeje, nem mindegy milyen a cipő kialakítása, mert van amibe nem fér bele. Szóval vidd a kicsit, és úgy vegyél rá bármilyen lábbelit. Amúgy jellemzően 17es lábuk van a babáknak ennyi idősen+-1szám(csajosom 9hónapos neki 18as a lába, de mérete válogatja mert van 17es és 19es cipőkéje is)
2011. nov. 3. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Vidd be egy gyerekcipőboltba, az eladó azonnal tudni fogja és segít.
2011. nov. 3. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Deichmanba van lábmérő,amit haza is lehet vinni.É mindig azzal mérem ikreim lábát. műanyagból van
2011. nov. 4. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!