Hányas lábad van, és kapsz rá rendes cipőt?
Figyelt kérdés
Volt egy férfi ismerősöm, akinek 35-ös volt a lába, már nyugdíjas, és mindig irigyeltük, hogy gyerekcipőket tud vásárolni, a lányom lába meg 41-es. Nagyon nehezen kaptunk az esküvőjére elfogadható fehér cipőt.2009. szept. 2. 10:22
11/34 anonim válasza:
Mégegy eszembe jutott:Óriás bolt, ahol nagy-magas vagy kövér emberekre árulnak ruhákat. ott is nézzétek meg, pl keressetek rá neten, hol vannak ilyen boltok :)
előző
12/34 anonim válasza:
Nekem 36os a lábam:) Mindig kapok rá cipőt:D Sőt van,hogy a junior méretben is megkapom az adidas cipőket:) csak a szandikkal vagyok bajban mert ott viszont olyan 35 és 36os között kell a lábamra:S Ott kicsit nehezebben találok .
14/34 anonim válasza:
37-es lábam van, és általában találok rá cipőt :)
l/12
15/34 anonim válasza:
46-47 és nehézkesen. De azért van.
16/34 anonim válasza:
Nekem is 41-es. Sajnos nem engedhetek meg magamnak drága cipőket, ezért elég sokáig tart, mire találok egy megfelelőt. Teljesen átérzem a lányod helyzetét, mert egy idő után már nagyon zavaró, hogy ufónak nézik az embert. Amivel a legjobban fel tudnak idegesíteni az eladók, hogy nincs 41-es női méret, mert csak 40-ig van (amikor egyébként 42-ig van). Edzőcipőből mindig férficipőt veszek, mert azokból a 42-es kényelmes.
20/L
18/34 anonim válasza:
36-os a lábam 26L vagyok! Én papucsot nagyon nehezen tudok vásárolni mert keskeny vékony a lábam, minden pánt lóg a lábamon! Viszont férjemnek 30F 49 lába van széles magas lábfejű nagyon nehéz rá cipőt venni na meg méregdrágán és nem bír többet mint az én kinai cipőim "sőt"!!!! Ez van!!!!!!
19/34 anonim válasza:
Nekem 38, 39-es lábam van. Szerintem is ez a legkelendőbb sajnos. :(
20/34 anonim válasza:
cipője válogatja: 37-38-38.5, néha 39
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!