Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen tippek vannak?

Milyen tippek vannak?

Figyelt kérdés

Szeretnék magassarkút hordani, viszont eléggé hamar (pár perc után) el kezd fájni a lábam, égni a talpam. A telitalpúnál is.:S

[link] az ilyen sarkú cipő jó lenne kezdésnek? A törpesarkúakat undorítónak és öregesnek találom:S 17L

2013. jan. 27. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Kezdésnek? Folyatatásnak is inkább nagy, vagy átlagos.

Mert milyen magas lenne nálad a cél?

2013. jan. 27. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet már venni zselés talpbetéteket magassarkúkba, az is segít, illetve szokni kell. Amit linkeltél az szerintem elsőre sok lesz.
2013. jan. 27. 13:49
 3/6 A kérdező kommentje:

[link] igen, bocsi, elsőre rosszat linkeltem, ilyesmit szerettem volna.

Cél pedig nincs, esetleg ez: [link] de a lényeg, h tudjak magasabb sarkúban menni, h kicsit nőisebbnek érezzem magam.

2013. jan. 27. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
A fekete szerintem már kényelmes lesz.
2013. jan. 27. 13:55
 5/6 A kérdező kommentje:
és akkor abba is vegyek olyan szilikonbetétet?
2013. jan. 27. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok akkora magassarkús, de szerintem a feketének olyan kicsi a sarka, hogy meg sem fogod érezni:D Attól függetlenül vehetsz, mert át lehet ragasztani másikba. De úgy is tél van és hideg, ha veszel bele egy sima melegítő talpbetétet már az sokkal kényelmesebbé teszi.
2013. jan. 27. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!