Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ruha illatosító tippek?

Ruha illatosító tippek?

Figyelt kérdés
Az egyik fiókomnak erőteljes bútorszaga van (próbálkoztam szagtalanítással - sikertelenül) és beleraktam a pizsimet, aminek most szintén bútorszaga van... Az öblítésen kívül van lehetőség rá hogy kimenjen belőle ez a szag? Most hogy ősz van szeretném anélkül megoldani a ruha illatosítását hogy ki kéne mosnom (baromi nehezen száradnak a ruhák most és ez amúgy egy tiszta pizsi) szóval kéne valami jó tipp :) Ha nagyon nincs akkor persze átöblítem, de azért jó lenne bármilyen hasznos ötlet :)
2012. okt. 27. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Vízzel hígított öblítőt tudsz ráfújni, nem lesz nedves, de illatosít, szagtalanít kellőképpen.

Kiteheted simán szellőzni is.

A legjobb, ha bekened magad finom testápolóval, és úgy bújsz ágyba. Reggelre jó illata lesz. :{D

2012. okt. 27. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:

ez egy csodaszer:

[link]

dm-ben,rossmannba is van,be kell rakni ruhák közé,vagy simán a szekrénybe és az isteni illatot átveszik a ruhák. Imádom mikor reggel kinyitom a szekrényem és megcsap ez a jó illat:) 700 ft és kb 1-2 hónapig tart az illat.

2012. okt. 27. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgyis jön a szezonja. Szárított narancs/mandarinhéjat tegyél a szekrénybe. Egy idő után átveszi az illatát.
2012. okt. 27. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet kapni ilyen szekrény illatosítókat, kisebb drogériákban szoktam látni, ilyen kis színes illatos zacskók vagy hasonlók, illatos virágszirmokkal benne. Molyirtónak is jó némelyik. Vagy zselés illatosítót is be lehet rakni, nagymamám szappanokkal pakolta tele régen a szekrényét, az sem rossz.
2012. okt. 27. 21:58
 5/6 anonim válasza:
parfüm :D
2012. okt. 27. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Levendulát rakni egy kis zsákba, azt be a szekrénybe. Ezer éves módszer, kellemes illata lesz a ruhának, és a molyokat is elijeszti.

Illetve, a ritkán használt szerkrényeimbe (amik jobban dohosodnak) egy szál meggyújtatlan füstölőt teszek, annak átveszi az illatát.

2012. okt. 28. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!