Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Öltözködési tippek tiniknek?

Öltözködési tippek tiniknek?

Figyelt kérdés

13/L vagyok, pár hónap, és 14. Nem találom a stílusom, ráadásul pont abban a korban vagyok, amikor már a gyerekméretet ízlésben és méretben is túlnőttem, de a felnőtt ruhák már túlságosan felnőttesek, és lógnak rajtam.

Tehát van olyan oldal, vagy könyv, vagy bármi, ahol öltözködési tippek vannak fent úgy 13-14 éveseknek? Ruha/cipőboltot is mondhattok.

Köszönöm előre is!

2013. jan. 23. 21:52
 1/6 csubii11 válasza:
83%

Szia! Én 14 vagyok és pont az volt a problémám, mint neked..olyan cuccokba jártam, mint bárki más nem volt stílusom..aminek szép volt a színe azt felvettem és slussz passz kész..

Azóta rájöttem arra hogy nagyon befolyásol a zene amit hallgatok!

Tehát tankcsapdát hallgatok egyértelmű, hogy rocker cuccokba járok és rocker lettem!:D

Nem kell ehhez se oldal, se könyv..

Gondolkodj el, hogy melyik az a stílus ami neked tetszik, szipi! (punk, rock, deszkás, elegáns)

Vagy alapozz egy divat márkára!

Vagy a kedvenc sztárodra!

Én a New Yorker-be, H&M-be, Takko-ba vásárolok és rajtam nem lógnak a cuccok, de persze vannak ilyen felnőttes cuccok...

De mindeg lehet találni valamit!;)

2013. jan. 23. 22:13
 2/6 PureGame válasza:
100%

Amit mindenképpen javasolni tudnék, akár hosszútávra is, hogy mindig az életkorodnak megfelelően/ alkalomhoz illően öltözz, sminkelj. Egyértelmű, hogy más veszünk fel egy színházba vagy egy átlagos suli napon, függetlenül attól (épp milyen adott esetben a zenei stílusunk vagy egyebek) Ez evidensnek tűnik, de azt tapasztalom sokaknál nem az.

Nézz meg olyan ingyenes prospektusokat, amelyekben a korban hozzád illők vannak. Talán ötletet adhat. Fontos talán az is, hogy az öltözéked, mindig az alkatodnak megfelelő legyen. De még semmivel sem vagy elkésve.

2013. jan. 24. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Én is 13 vagyok. Ahol legtöbbször vásárolok (és mindig találok vmit): Takko,C&A,H&M . Nem kell felnőttesen öltözködni, én se szoktam olyan ruhát hordani amiből kint van mindenem. Koromnak megfelelően hordok ruhákat. Ami most divatos: színes nacik,csőnacik,bakancsok(csajosak),feliratos pólók,mintás felsők. Nekem bejönnek.. Nézz körül,próbáld meg és hamar rátalálsz a stílusodra,nekem sikerült. Próbálok egyedi lenni nem tömegcikkeket hordok.. Nekem nem jönnek be a neonos cuccok meg amiket mindenki hord.. Nem ott vásárolok ahol mindenki más (pl.:kínaiba leárazáskor). Szoktam én is piacokon és kínaikba is de ott is az egyedi cuccokat választom :)
2013. jan. 24. 14:01
 4/6 Barna00100xd válasza:
Ha divatosan,elegánsan akarsz öltözni akkor ajánlom az alábbi márkákat : Tommy Hilfiger, Nike , Devergo , Bershka , Hugo Boss, illetve az Aréna Plázában van egy olyan nevű bolt aminek az a neve ,hogy: Peek & Clopenburg érdemes benézni oda... Takko, C&A , New Yorker ezeket nem ajánlom annyira mert pár száz forintos kinai ruhákat adnak "borsós" árakért. Azt ajánlom inkább legyen kevesebb ruhád de azok márkásak legyenek (pl.: Bershka,Devergo) itt megfizethető áron vannak ruhák, eléggé jó minőségűek és divatosak... Remélem tudtam segíteni!
2017. nov. 14. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Oldalt én sem tudok:(

Nekem annyi a stílusom,hogy fekete leggings,vagy fekete/sötét farmer és fekete póló (bár néha nem fekete,csak szimplán sötét póló),ezek nem annyira feltűnőek,viszont veszek hozzá,egy drágább,márkás (jelen esetben egy 40000 ft-s piros adidas superstar.. azér annyira nem drága de na) és valami színesebb pulcsi amit nap közben álandóan fel-le veszek..

2018. dec. 1. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:

12 vagyok. Ahol legtöbbször vásárolok: Guess, Zara, Högl, Armani, Gucci, Michael Kors, Louis Vuitton, Escada, Versace, Mohito, Mango. Ha tipp kell, írhatsz.

😘🤗

2019. ápr. 22. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!