Öltözködési tippek tiniknek?
13/L vagyok, pár hónap, és 14. Nem találom a stílusom, ráadásul pont abban a korban vagyok, amikor már a gyerekméretet ízlésben és méretben is túlnőttem, de a felnőtt ruhák már túlságosan felnőttesek, és lógnak rajtam.
Tehát van olyan oldal, vagy könyv, vagy bármi, ahol öltözködési tippek vannak fent úgy 13-14 éveseknek? Ruha/cipőboltot is mondhattok.
Köszönöm előre is!
Szia! Én 14 vagyok és pont az volt a problémám, mint neked..olyan cuccokba jártam, mint bárki más nem volt stílusom..aminek szép volt a színe azt felvettem és slussz passz kész..
Azóta rájöttem arra hogy nagyon befolyásol a zene amit hallgatok!
Tehát tankcsapdát hallgatok egyértelmű, hogy rocker cuccokba járok és rocker lettem!:D
Nem kell ehhez se oldal, se könyv..
Gondolkodj el, hogy melyik az a stílus ami neked tetszik, szipi! (punk, rock, deszkás, elegáns)
Vagy alapozz egy divat márkára!
Vagy a kedvenc sztárodra!
Én a New Yorker-be, H&M-be, Takko-ba vásárolok és rajtam nem lógnak a cuccok, de persze vannak ilyen felnőttes cuccok...
De mindeg lehet találni valamit!;)
Amit mindenképpen javasolni tudnék, akár hosszútávra is, hogy mindig az életkorodnak megfelelően/ alkalomhoz illően öltözz, sminkelj. Egyértelmű, hogy más veszünk fel egy színházba vagy egy átlagos suli napon, függetlenül attól (épp milyen adott esetben a zenei stílusunk vagy egyebek) Ez evidensnek tűnik, de azt tapasztalom sokaknál nem az.
Nézz meg olyan ingyenes prospektusokat, amelyekben a korban hozzád illők vannak. Talán ötletet adhat. Fontos talán az is, hogy az öltözéked, mindig az alkatodnak megfelelő legyen. De még semmivel sem vagy elkésve.
Szia!
Oldalt én sem tudok:(
Nekem annyi a stílusom,hogy fekete leggings,vagy fekete/sötét farmer és fekete póló (bár néha nem fekete,csak szimplán sötét póló),ezek nem annyira feltűnőek,viszont veszek hozzá,egy drágább,márkás (jelen esetben egy 40000 ft-s piros adidas superstar.. azér annyira nem drága de na) és valami színesebb pulcsi amit nap közben álandóan fel-le veszek..
12 vagyok. Ahol legtöbbször vásárolok: Guess, Zara, Högl, Armani, Gucci, Michael Kors, Louis Vuitton, Escada, Versace, Mohito, Mango. Ha tipp kell, írhatsz.
😘🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!