Csak szerintem nem kéne a mai tiniknek ilyen szűk miniszoknyákat hordaniuk (mert közönséges)? (kép)
2013. jan. 6. 08:56
1/11 anonim válasza:
Bulikban szoktam ilyeneket látni rajtuk. Ott még hagyján.
2/11 anonim válasza:
Szerintem attól függ mit vesznek fel hozzá, amennyiben teljesen szolid a többi ruha esetleg balerinacipőt viselnek hozzá elfogadható.
3/11 anonim válasza:
Az összeállításon múlik, hogy mi közönséges és mi nem.
Akár egy bő maxiszoknya is lehet közönséges, ha olyan ruhákkal kombinálják.
Tehát önmagában egy szűk szoknya NEM közönséges, csak ha úgy viselik.
A képen látható módon: igen, elég problémás.
4/11 anonim válasza:
Szerintem mindenki hordjon amit akar, az ő döntése. Senki nem egyetlen ruhadarabtól lesz közönséges.
5/11 anonim válasza:
ez a szoknya ronda.
Én pucéran szoktam szaladgálni.
6/11 anonim válasza:
Szerintem a hosszúságával nagyobb a baj. 20L
7/11 anonim válasza:
Egyetértek veled. De nálunk pl. senki se szól érte, szóval bátran fölveszik suliba is.
17/L
8/11 anonim válasza:
Szerintem a mai tiniket nem igazán érdekli, mit kellene hordaniuk szerinted.
9/11 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ez a szoknyatipus több mint húsz éves,akkor is a tinik hordták, és azóta is.Miért pont most lenne vele baj?
Te vagy nagyon fiatal és féltékeny-, vagy nagyon öreg és feledékeny vagy! :)
Egyébbként meg a 8-as válaszolónál a pont!
10/11 anonim válasza:
a hármas válaszolóval teljes mértékben egyetértek. ez a szoknya szerintem jól néz ki. egyébként senki sem lesz egy ruhadarabtól közönséges, az összeállításon múlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!