Csak szerintem nem kéne a mai tiniknek ilyen szűk miniszoknyákat hordaniuk (mert közönséges)? (kép)
2013. jan. 6. 08:56
11/11 anonim válasza:
Jól néz ki ez a szoknya és tényleg nem közönséges ha nem 20 cm-es tűsarkúval és nagyon kivágott felsővel veszed fel. Ebben is ugyanúgy csinos tudsz lenni egy kisebb sarkú cipővel, esetleg balerinával és egy szolíd felsővel.
Én is gyakran hordok ilyet és még senki se szólt le miatta, sőt igazából nem is érdekel a véleményük, addig amíg én jól érzem magam benne és azt gondolom, hogy nem megbotránkoztató a kinézetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!