Szerintetek közönséges ez az összeállítás?
Figyelt kérdés
Ez a nadrág, fekete vastag harisnyával, tehát a bőröm nem látszik, magassarkúval. Szerintem maga a nadrág alakja, anyaga abszolút elegáns, de térdnél rövidebb nadrágot, szoknyát még sosem hordtam, tehát elég bizonytalan vagyok...
A felső egy egyszerűbb rövidujjú, szóval azzal biztosan nincs gond.
21L
2012. márc. 27. 11:17
1/6 anonim válasza:
Szerintem csini lenne, de már nagyon vastag harisnya se kell, jön a jó idő.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, igen, csak egy az, hogy a combom hátulján visszeres vagyok, ami nem túl szép, plusz nekem sem tetszik, ha egy lánynak látszódik térdtől felfelé mindene. :)
Vagy én vagyok túl konzervatív? :D
2012. márc. 27. 11:29
3/6 anonim válasza:
Ez egy őszi szerelésnek jó lenne, de így tavasszal már nem venném fel, ezt a nadrágot inkább ősszel, télen viselném.
4/6 anonim válasza:
Szerintem meleged lesz benne.Egyébként nem közönséges,de az a lényeg,hogy te jól érezd magad benne.
5/6 iostream válasza:
Egyáltalán nem közönséges, viszont simán vehetsz vékonyabb harisnyát, mert meg fogsz benne sülni. Mivel nadrág van rajtad, nem nagyon számíthatsz közönségesnek.
6/6 anonim válasza:
Szerintem sem közönséges egyáltalán, amikor megláttam a kérdést, sokkal rosszabbra számítottam :))
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!