Szerinetk 23 éveseknek mi az öltözködési norma? (szülők főleg)
Figyelt kérdés
Smink már szabad pl. Szemcerka? olyan póló hogy kinn van a váll? Mi a határ, körömfestés szabad? Vagy már ribis szépen, nagyosabban öltözni meg néha fehérre màzolni a körmöm?2013. jan. 25. 17:08
1/4 A kérdező kommentje:
Nem 23 hanem 13!!!!!
2013. jan. 25. 17:09
2/4 anonim válasza:
13? Húgom annyi. Vállkidobós felsői már 10 éves kora óta vannak, de igazából ilyeneket ovis gyerekek is hordanak, szóval nem kortól függ. Színezett hidratálót most kezdett használni, sminkelni csak halványan, szájfény meg szürke szemcerkával, szempillaspirállal. Körömfestés is mehet. De hogy a te szüleid mit engednek meg az már csak rajtuk múlik.
Ami nagyon gáz ennyi idősen az a magassarkú.
3/4 anonim válasza:
gyakoroljál szemcerkával, de csak ha jól sikerül, akkor menj vele utcára, hozzá spirál. Ha szép a bőröd, akkor ne kenj rá semmit, csak ha ragyás, akkor kell alapozó vagy a most divatos BB krém. Fehér lakk szerintem fura, inkább nude, rózsaszín (halvány) és más pasztellszínekkel próbálkozzál. A nagyon öltözéken nem tudom mit értesz, télen inkább a praktikum menjen, szét ne fagyjál.
4/4 anonim válasza:
Simink nem ennyi idösen szerentem ciki köröm lakk a te kordban überciki váll kivalntos polo hát meg el fogd ható
16/l sajnos en 13,5 evesen már ugy neztem ki mint egy Barbie baba csak sötszöke hajal is most látambe a 16. Szülinapomn hogy menire ciki voltam 13,5-15 eves kormig ezt csináltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!