Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez az öltözködés melyik...

Ez az öltözködés melyik stílushoz sorolható?

Figyelt kérdés
Acélbetétes bakancs, a gatya szára nincs betűrve. Általában terepszínű oldalzsebes nadrág. Csuklyás, kenguruzsebes, cipzáras (általában fekete) pulóver ami eltakarja az övet. Bal oldalon fekete vastag oldallánc. Fekete ujjatlan kesztyű. Sötétzöld baseball sapka ráhúzott csuklyával!

2013. jan. 24. 17:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rocker vagy punk többnyire. Én személy szerit a steelre nem szavaznék. De lehet csak elfogultság, CiánKáli párti vagyok. Magyar cucc, nagyon jó minőség. Mifelénk csak egy 1ezressel drágább a steelnél.
2013. jan. 24. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:
a punkok beturik a gatyajukat a bakancsba.ez inkabb valami csovesrokker fele.meg sotetzold baseball sapka??te joeg..milyen hulladek emberek jarkalnak az utcan megall az esz
2013. jan. 28. 03:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Rocker, úgyhogy innentől kezdve mindegy mit hallgatsz, annak néznek a külsőd alapján :)

Egyébként a bakancshoz annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy nekem is Steelem van, és meg vagyok vele elégedve. Több mint 3 éves és semmi baja nincs.

2013. jan. 28. 09:31
 14/15 A kérdező kommentje:

#12 Neked már nem kell tőle félned! :D

#13 Bizony a Steel az pro!

2013. jan. 28. 15:07
 15/15 anonim válasza:
gót...dutyi stílusxD
2013. máj. 7. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!